Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Script kurmama yardım eder misiniz

Script kurmama yardım eder misiniz
2
107
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vip Zorin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
58
Ben akifcity yada illegalcity scriptlerin ikisinden birini kurmak istiyorum fakat giriş ekranında keyi girip giriş yap diyince kalıyor iki scriptte resimdeki gibi ekranın ortasında mavi yuvarlak gelip gidiyor ama giriş yapmıyor yardımcı olurmusunuzEkli dosyayı görüntüle 417

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

Hayal etmek ve çocuklara hayal kurmayı öğretmek denince oyunun büyülü gücü gelmiş olabilir aklınıza. Çünkü hep söylediğimiz gibi oyun sihirlidir. Oyun çocuğun dilidir ve en önemli öğrenme aracıdır. Annelerin özenle aldığı zihin geliştirici oyunlar, düzenli oyun odaları, babaların geçmişe dönüp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen WWDC etkinliğinde Apple, 6 bin dolardan başlayan Mac Pro’yu ve 4999 dolarlık ekranını tanıtmıştı. Üstelik bu rakam, ekranın başlangıç fiyatıydı. Yeni ekran 6K manzara desteğine, 1000 nit parlaklığa ve uzun yıllardır beklenen Cinema Display özelliğine sahip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Momo oyunu son günlerde sıkça adını duymaya başladığımız ve çocukların psikolojisini etkileyerek, onların kendilerine zarar vermelerine neden olan bir oyun. Daha önce whatsapp üzerinden yayıldığı düşünülen oyunun son 1 aydır you tube üzerinden yayılmaya başladığı iddia edildi. Çocuklar çizgi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Xrdp, uzak masaüstlerini Windows makinenizden Linux Centos sunucunuza bağlamanıza izin veren ücretsiz bir uzak masaüstü sunucusudur. rdesktop, freerdp ve uzak masaüstü istemcilerinden gelen bağlantıları kabul eder. Bu makale, CentOS 7’de xrdp sunucusunu kurmanıza yardımcı olacaktır. Sunucunuza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
308
İnternet Sitesi Nasıl Kurulur? Bir web sitesini kurmak istediğinizde, ilk olarak bir alan adınızın olması ve alan adından sonra internet sitenizin ihtiyaçlarına uygun bir hosting planı satın almanız gerekir. Tabii ki bu kadar değil. Web sitenizi oluşturmak ve işinizin geleceğini güvence altına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,496Konular
981,660Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt