Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sdd nerededir?

Sdd nerededir?
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar birkaç gündür ssd nerdedir falan fişman arıyorum hiç kimse bununla ilgili bilgi vermemiş biraz yardımcı olursanız seviirim
(bilgisataramda 238GB ssd var)

şimdiden teşekkürler

Similar threads

Arkadaşlar birkaç gündür ssd nerdedir falan fişman arıyorum hiç kimse bununla ilgili bilgi vermemiş biraz yardımcı olursanız seviirim (bilgisataramda 238GB ssd var) şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Arkadaşlar birkaç gündür ssd nerdedir falan fişman arıyorum hiç kimse bununla ilgili bilgi vermemiş biraz yardımcı olursanız seviirim (bilgisataramda 238GB ssd var) şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
MErhaba Arkadaşlar benim bilgisayarım bi powerı var fakat bu power bana yeterlimi bilmiyorum sizlerede bi sormak istedim sistemim aşağıda yazıyor buna göre kaç watt power gerekir haa bu powerlar için test olan vardı yaptım int üzerinden ama bir de size sorim dedim benim kasam Aopen marka bi kasa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
arkadaşlar benim dvdrom problemim var cdrw,cdrom bağlantım var ayrıca dvdrom bağlantısı yapacağım cdrom yerine takınca görmüyor 2 IDE bağlantım var birisi cdrw ve cdrom u bağlıyor diğeri harddisk için ne yapmam gerekiyor biraz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt