Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hersey düzeldi artık melekler önce mutsuzdum daha sizlerle paylaşmıştım :wwwbilgilihocamcomdertkosesi147858mutsuzumhtml lakin şimdi hersey düzeldi rastlantı oldu ama 2 haftadır ailemin yanındayım 1 ay hasret kalmıştım eşimin antalyaya işe girmesiyle benim ailemin yanında gelmem mükafat oldu...
Arkadaşlar Benim pcde simgelerin altında yazılar gözükmüyor mesala bilgisayarım resmi var altındaki yazı yok sonra ben tema değiştirdim düzeldi de bu sefer mesala sistemi geri yüklemem lazım giriyorum başlığında sistem geri yükleme yazıo sadece başka bişi yazmıyor bi de ortada bi çizgi var daha...
CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk'ün sahte hesabından dün yapılan paylaşımda, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklanmıştı. Öztürk, çıkan bu haberleri yalanladı.
Muhabir Fulya Öztürk hesabı olduğunu iddia eden bir hesaptan dün yapılan açıklamada koronavirüsü yakalandığı söylendi.Ancak...
aramız süper düzeldi lakin şarkımız beceriksiz şöle hoş bi aşk şarkısı warsa önerebileceğiniz sölermisiniz ?
(baylar yanlıs anladınız ben öbür dinliyorum o öbür dinliyor ama kıza desem ben sevmiyorum bunları diye bozulcak o yüzden caktırmamak için siz anlarsınız bu iyi bu iyi diye yani )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.