Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seal Bug Düzeldi !!

Seal Bug Düzeldi !!
0
214

Similar threads

hersey düzeldi artık melekler önce mutsuzdum daha sizlerle paylaşmıştım :wwwbilgilihocamcomdertkosesi147858mutsuzumhtml lakin şimdi hersey düzeldi rastlantı oldu ama 2 haftadır ailemin yanındayım 1 ay hasret kalmıştım eşimin antalyaya işe girmesiyle benim ailemin yanında gelmem mükafat oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Arkadaşlar Benim pcde simgelerin altında yazılar gözükmüyor mesala bilgisayarım resmi var altındaki yazı yok sonra ben tema değiştirdim düzeldi de bu sefer mesala sistemi geri yüklemem lazım giriyorum başlığında sistem geri yükleme yazıo sadece başka bişi yazmıyor bi de ortada bi çizgi var daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk'ün sahte hesabından dün yapılan paylaşımda, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklanmıştı. Öztürk, çıkan bu haberleri yalanladı. Muhabir Fulya Öztürk hesabı olduğunu iddia eden bir hesaptan dün yapılan açıklamada koronavirüsü yakalandığı söylendi.Ancak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
aramız süper düzeldi lakin şarkımız beceriksiz şöle hoş bi aşk şarkısı warsa önerebileceğiniz sölermisiniz ? (baylar yanlıs anladınız ben öbür dinliyorum o öbür dinliyor ama kıza desem ben sevmiyorum bunları diye bozulcak o yüzden caktırmamak için siz anlarsınız bu iyi bu iyi diye yani )
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Bılgıısı olan varmı bırkac arkadasttan bu sekılde duyumlar aldım bug kalktı sanırım arkadaslar
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
858,496Konular
981,827Mesajlar
29,874Kullanıcılar
rdmuSon üye
Üst Alt