iltasyazilim
FD Üye
En son cıktığım ile bi arkdaş kadar tanıştırılmıstık ilk başlarda kız cok sıcak davranıyordu lakin bi gün bulusmadan sonra gittikce soğumaya başladı ve en sonunda fena bir sonla bitirdi
Aklıma takılan sorular ise niçin terk ettiği sordum sebebi yok demişti
Çokmu fazla ilgi gösterdim?
Çokmu fazla onla süre vermek istedim?
Çokmu artı iltifat ettim?
Bide cok kıskanc birisi olduğum için olabilr dicem fakat kıskanclığım onun hoşuna gittiğini söylüyordu
bazı kız arkdaşlarım benim kıza pozitif iyi davrandığımdan sıkılmıs olup terkettiğini söylediler lakin kız bana alaka gösterip iltifat edip vb şeylerden hoşlandığını söylemişti bende keyfimden söylemedim kıza bunları yalnızca bana dahada yakın olmasını istediğim için söylemiştim lakin şu anda sebep ne olabilr sizce?
Ardındanda istersen arkdaş olabilrz die msj atmıstı cvp yazmamıstım
Bugünde Nbr die msj atmıs bu dalgamı geçio sizce benle ne yapmaya calısıyor anlamadım:S:S ?
Aklıma takılan sorular ise niçin terk ettiği sordum sebebi yok demişti
Çokmu fazla ilgi gösterdim?
Çokmu fazla onla süre vermek istedim?
Çokmu artı iltifat ettim?
Bide cok kıskanc birisi olduğum için olabilr dicem fakat kıskanclığım onun hoşuna gittiğini söylüyordu
bazı kız arkdaşlarım benim kıza pozitif iyi davrandığımdan sıkılmıs olup terkettiğini söylediler lakin kız bana alaka gösterip iltifat edip vb şeylerden hoşlandığını söylemişti bende keyfimden söylemedim kıza bunları yalnızca bana dahada yakın olmasını istediğim için söylemiştim lakin şu anda sebep ne olabilr sizce?
Ardındanda istersen arkdaş olabilrz die msj atmıstı cvp yazmamıstım
Bugünde Nbr die msj atmıs bu dalgamı geçio sizce benle ne yapmaya calısıyor anlamadım:S:S ?