Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sebepsiz Terkediş varmıdır? ( Soruma bayanlar daha ön planda cvp verirse sevinirim )

Sebepsiz Terkediş varmıdır? ( Soruma bayanlar daha ön planda cvp verirse sevinirim )

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
En son cıktığım ile bi arkdaş kadar tanıştırılmıstık ilk başlarda kız cok sıcak davranıyordu lakin bi gün bulusmadan sonra gittikce soğumaya başladı ve en sonunda fena bir sonla bitirdi

Aklıma takılan sorular ise niçin terk ettiği sordum sebebi yok demişti

Çokmu fazla ilgi gösterdim?
Çokmu fazla onla süre vermek istedim?
Çokmu artı iltifat ettim?
Bide cok kıskanc birisi olduğum için olabilr dicem fakat kıskanclığım onun hoşuna gittiğini söylüyordu

bazı kız arkdaşlarım benim kıza pozitif iyi davrandığımdan sıkılmıs olup terkettiğini söylediler lakin kız bana alaka gösterip iltifat edip vb şeylerden hoşlandığını söylemişti bende keyfimden söylemedim kıza bunları yalnızca bana dahada yakın olmasını istediğim için söylemiştim lakin şu anda sebep ne olabilr sizce?

Ardındanda istersen arkdaş olabilrz die msj atmıstı cvp yazmamıstım

Bugünde Nbr die msj atmıs bu dalgamı geçio sizce benle ne yapmaya calısıyor anlamadım:S:S ?

858,496Konular
982,297Mesajlar
30,194Kullanıcılar
berk3134Son üye
Üst Alt