Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sebit mantısı

Sebit mantısı
0
121

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
2 adet ekmek hamuru (ya da evde yoğurulmuş hamur
12 kg kıyma
maydanoz
1 adet iri kuru soğan
pul biber
karabiber
1 çorba kaşığı domates salçası
sarımsaklı yoğurt

HAZIRLANIŞI
Hamurları lahmacun hamuru büyüklüğünde ve şeklinde açın ve teflon tavada pişirin (Bu şekilde pişmiş olarak 1015 adet hamur elde edilir) Ayrı bir tencerede soğanları pembeleşinceye kadar kavurun İçine kıymayı ekleyin ve kavurmaya devam edin Kıymaların rengi dönünce salça, baharatlar ve maydanozu ilave edin İyice pişene kadar ateşte bekletin Bir tepsinin üzerine bir sıra hamur koyun bir sıra üzerine bu sosu sürün Üzerine tekrar hamur ve tekrar sos şeklinde devam edin Üst üste yığılmış olan bu hamurları dörde kesin Sarımsaklı yoğurdu kaselere koyun Üçgen şekilde dilimlenmiş olan bu hamurlar kıvrılarak yoğurda batırılarak yenir

 
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt