Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şebnem Bozuklu son noktayı koydu! 'Kimsenin bir şey söylemeye hakkı yok!'

Hoş geldin! ringhals35 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Şebnem Bozuklu son noktayı koydu! 'Kimsenin bir şey söylemeye hakkı yok!'

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
sebnem_bozuklu_son_noktayi_koydu_kimsenin_bir_sey_soylemeye_hakki_yok_1637400963_0633.jpg

Önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan ünlü oyuncu Şebnem Bozuklu, kilosu hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Ekranların fenomen dizisi Elbet Bir Gün'de "Nasime" karakterini oynayan Şebnem Bozuklu, geçtiğimiz gün basın danışmanıyla Nişantaşı'nda yemek yerken görüntülendi.

SGPmR_1637400770_1773.jpg

Gazetecilerle sohbet eden ünlü oyuncu, meslektaşı Aslı Bekiroğlu’nun "Kilo alınca yapımcılar 'kilo ver' diyor" açıklamaları karşısında gazetecilerin yönelttiği "Siz hiç bu tarz baskı ya da uyarılara maruz kaldınız mı?" sorusunu cevapsız bırakmadı.

WryHZ_1637400778_8284.jpg

"BENİM İŞİM BU!"

42 yaşındaki ünlü isim "Bana şimdiye kadar 'kilo al, kilo yer' gibi baskı veya uyarı olmadı. Hiçbir kadına ya da erkeğe, kimsenin bedeniyle ilgili bir şey söylemeye hakkı yoktur. Rol gereği 7-8 kilo aldığım zamanlar oldu. Başka bir iş için de kilo verdiğim oldu. Benim işim bu. Nasıl göründüğüm önemli değil. Karakter ne gerektiriyorsa onu yapıyorum​" ifadelerini kullandı.

A2B6a_1637400807_4998.jpg

858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt