Şebnem Ferah: Benim Adım Orman Şebnem Ferah hayranlarına müjde! Sanatçının yepyeni albümü için geriye sayım başladı 16 Aralık'ta bütün müzik marketlerde yerini alacak olan albümn tanıtımına ve bilgilerine gelince 1549254134 1549254134 sebnemferahbenimadimorman5c57bdfae2aedsebnemferahbenimadimorman5c57bdfae2aedsebnemferahbenimadimorman5c57bdfae2aed Rock müziğin başarılı kadın vokallerinden Şebnem Ferah'ın merakla beklenen 6 stüdyo albümü Benim Adım OrmanPasaj Müzik etiketi ile 16 Aralık'ta müzik marketlerdeki yerini almaya hazırlanıyor Sözleri ve müzikleri Şebnem Ferah'a ait 12 şarkının yer aldığı Benim Adım Ormanalbümü, 6 aylık stüdyo çalışması sonucunda tamamlandı Tarkan Gözübüyük prodüktörlüğünde, 101 Stüdyoları'nda kaydedilen albümde, Şebnem Ferah'a klavyelerde Ozan Tügen, gitarlarda Metin Türkcan, bas gitarda Buket Doran, davullarda ise Aykan İlkan eşlik ediyor Şebnem Ferah Dört buçuk yıl aradan sonra yeni şarkıları ile müzikseverlerle buluşacak olan Şebnem Ferah, bu zaman dahilinde İstanbul Symphonic Projecteşliğinde Bostancı Ziyafet Merkezi'nde verdiği konserin kayıtlarını DVD ve CD seçenekleriyle yayınladı Pasaj Müzik etiketi ile yayınlanan 10 Mart 2007 İstanbul KonseriDVD’si, Türkiye’nin En Çok Satan Konser DVD’siünvanını aldı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.