Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şebnem Kısaparmak - Yoksun

Şebnem Kısaparmak - Yoksun
0
102

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Şebnem Kısaparmak Yoksun 1549069137 1549069137 sebnemkisaparmakyoksun5c54eb5515ab7sebnemkisaparmakyoksun5c54eb5515ab7 http:img116imageshackusimg1164169senyoksunsl7 Üzerime devirip dağ gibi hüzünleri Böyle çekip gitmek var mıydı ? Var mıydı böyle bitirmek ? Hani laf vermiştik birbirimize ? Kaç zaman geçti aradan Sen yoksun ! Sana sığındığım geceler Alevleri gökyüzünde Bir kumsal ateşiydi günahları yaktığımız Ve kan rengi şarapla yıkanmış Bir hasret acilen göğsümüze taktığımız Bilirim dönmeyeceksin artık ! Uzun vakit oldu Olur Ya çoktan unuttun Adın kaldı soğuk duvarlarında odamın Sigara paketlerinde şiirlerin Resimlerin bana gülen , Cüzdanımda saç telin Bir veda o geceden aklımda kalan Kekremsi bir lezzet Bir med cezir yüreğimde Ben vurgun yemiş bir zarar görmüş Gemiler bana taşır tüm aşk yorgunlarını Sen yoksun Hayatımın ilkbaharında tanısaydım seni Yasaklanmış umutlara ve acılara inat Buruk bir şarap tadında olsaydı sevdamız Yıllandıkça güzelleşen Ve sen şiirler okusaydın geceleri Saçlarımı okşarken Ellerimi tutsaydın pat diye Yüreğim eriseydi gözlerinde Yansaydım ateşinden Sen ağlasaydın mutluluktan Ben ölseydim Yalnızca beni sevdiğini bilseydim Seviyorum deseydin Bi kere söyleseydin Yanmazdım Yanmazdım böyle çekip gitmeseydin Bir veda o geceden aklımda kalan Bir günah, ola ki yasak Yanımda olsan acilen, hiç konuşmasak Ağlasak bin kez pişman olsak Daha Sonra yeniden bozsak yeminleri Sarılsak sımsıkı Öylece kalsak Gittin Kimbilir kaç çılgın sevda sığdırdın yüreğine Işığa üşüşen pervaneler gibi sardılar seni Körkütük aşkların ortasına düştün Yalanların pençesine Olur Ya birgün, bir gece Dar bir vakitte ola ki Hiç beklemezken seni gelirsin diye Ben hâlâ burdayım Sen yoksun ! Lanet olsun​  

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt