iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler ;
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 soğan
2 diş sarımsak
1 yeşil kabak
1 sarı kabak
1 patates
1 domates
1 tatlı kaşığı kekik
TuzKarabiberKırmızı toz biber
1 su bardağı rendelenmiş taze kaşar peynir
Hazırlanışı ;
Doğradığımız soğanı ve ezdiğimiz sarımsağı tavaya 1 kaşık zeytinyağı koyup, yumuşayıncaya kadar yaklaşık 5 dk soteliyoruz
Sebzeleri dilim halinde ince ince doğruyoruz Kare borcamı yağlayıp üzerine sotelemiş olduğumuz soğanı yayıyoruz tuz ve karabiberini serpip sebzeleri diziyoruz Dizdiğimiz sebzelerin üzerine kekik ve tekrardan tuz, karabiber serpip üzerini hava almayacak şekilde kapatıp, önceden ısıttığımız 200 derecedeki fırında 30dk boyunca pişiriyoruz 30 dk sonunda üzerini açıp kaşar rendesini ve toz biberi serpip yaklaşık 20 dk daha üzeri kızarana kadar pişiriyoruz Afiyet olsun
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 soğan
2 diş sarımsak
1 yeşil kabak
1 sarı kabak
1 patates
1 domates
1 tatlı kaşığı kekik
TuzKarabiberKırmızı toz biber
1 su bardağı rendelenmiş taze kaşar peynir
Hazırlanışı ;
Doğradığımız soğanı ve ezdiğimiz sarımsağı tavaya 1 kaşık zeytinyağı koyup, yumuşayıncaya kadar yaklaşık 5 dk soteliyoruz
Sebzeleri dilim halinde ince ince doğruyoruz Kare borcamı yağlayıp üzerine sotelemiş olduğumuz soğanı yayıyoruz tuz ve karabiberini serpip sebzeleri diziyoruz Dizdiğimiz sebzelerin üzerine kekik ve tekrardan tuz, karabiber serpip üzerini hava almayacak şekilde kapatıp, önceden ısıttığımız 200 derecedeki fırında 30dk boyunca pişiriyoruz 30 dk sonunda üzerini açıp kaşar rendesini ve toz biberi serpip yaklaşık 20 dk daha üzeri kızarana kadar pişiriyoruz Afiyet olsun