Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sebze suyu yapılışı

sebze suyu yapılışı
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
sebze suyu yapılışı Bir fazla evde çorbalara lezzet atamak için hazır bulyonlar yada tatlandırıcılar kullanılır Oysa bunların yerine evde kendimizin hazırlayacağı sebze suyunu uygulamak özellikle bebeklerimizin beslenmesi açısından fazla daha yardımcı Kullanacağınız sebze suyu sayesinde bebeğin jurnal vitamin ve mineral ihtiyacına katkıda bulunabilirsiniz Sebze sularını yalnızca çorbalarda yok pilav yada makarna yaparkende kullanabilirsiniz Sebze suyu planlamak fazla kolay Ben yemek yemek yaparken genelde sebzelerin kullanmadığım saplarını(pazı, ıspanak, turp vs) yada köklerini (brokoli, karnıbahar, lahana) bir poşette biriktiriyorum Ayırdığım kısımların çürük yada çok kart olmamasına dikkat ediyorum Iyice yıkayarak bir tencereye üstünü 3 parmak geçecek dek su ile koyup kaynatıyorum İçine 2 diş sarımsak ve birazda zencefil ilave ediyorum Sebzeler yumuşayana dek bir saat pişiriyorum Piştikten sonra önce tel süzgeçte süzüyorum ve çıkan suyu ya derhal kullanıyorum yada küçük kaplarda dondurup buzlukta saklıyorum Bu sebze suları baştan sona en basit bir şehriye çorbası bile çok leziz ve vitamin açısından zengin bir çorbaya dönüşüyor özel baskı  

858,496Konular
981,849Mesajlar
29,895Kullanıcılar
HAD3SSon üye
Üst Alt