iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
3 Adet Havuç
300 gr Brokoli
2 Adet Yumurta
1 Çay Bardağı Krema
3 Çorba Kaşığı Süt
3 Çorba Kaşığı Nişasta
Tuz , Karabiber
HAZIRLANIŞI
Havuçları,brokoli ve patatesleri ayrı ayrı haşlayıp püre yapın
Bir kasede krema,süt,yumurta,nişasta,karabiber ve tuzu karıştırınTerineyi,derince bir kaba birbirine karıştırmadan katlar halinde yerleştirinAralarına,hazırladığınız nişastalı karışımı yerleştirin
Fırında 45 dkbenmari usulü pişirinDüz ve geniş bir tabağa ters çevirerek servis yapın
3 Adet Havuç
300 gr Brokoli
2 Adet Yumurta
1 Çay Bardağı Krema
3 Çorba Kaşığı Süt
3 Çorba Kaşığı Nişasta
Tuz , Karabiber
HAZIRLANIŞI
Havuçları,brokoli ve patatesleri ayrı ayrı haşlayıp püre yapın
Bir kasede krema,süt,yumurta,nişasta,karabiber ve tuzu karıştırınTerineyi,derince bir kaba birbirine karıştırmadan katlar halinde yerleştirinAralarına,hazırladığınız nişastalı karışımı yerleştirin
Fırında 45 dkbenmari usulü pişirinDüz ve geniş bir tabağa ters çevirerek servis yapın