Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sebzeli Haşlama Et (4 Kişilik) PDT®

Sebzeli Haşlama Et (4 Kişilik) PDT®

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
Malzemeler
1 Kg Koyun Eti (Kemikli Parça Et)
3 Adet Havuç
3 Adet Patates
2 Adet Limon Suyu
2 Yumurta Sarısı
1 Demet Maydanoz
3 Adet Soğan
45 Su Bardağı Su
Tuz , Karabiber


Yemeğin Tarifi
45 bardak suyu kaynatalım Parçalanmış eti, kaynayan suya atıp, doğranmış havuç, patates ve iri doğranmış soğanı ilave edelim Tuzunu ve karabiberini ayarlayalım Kapağını kapatarak pişmeye bırakalım Düdüklü tencerede yarım saat, çelik tencerede ise etler yumuşayana kadar pişirelim
Haşlamanın daha lezzetli olması için limon ve yumurta ile terbiye yapmak gerekir Terbiye için, yumurta sarılarını biraz tuzla çırpalım Üzerine limon suyunu ekleyelim Yemeğin suyundan biraz alıp yaptığımız terbiyeye ekleyerek çırpmaya devam edelim Sonra pişmiş yemeğin üzerine döküp karıştıralım İnce ince kıyılmış maydanozu da tabaklara serpip haşlamamızı tatlandıralım
 
858,505Konular
982,781Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt