iltasyazilim
FD Üye
Sebzeli Perde Pilavı Tarifi İçin Malzemeler
*2 bardak pirinç
*2 bardak sıcak su
*1 adet patates
*2 adet havuç
*Artmış veya kalmış iç pilav
*12 bayat ekmek
*Un
*Su
*Tuz
Sebzeli Perde Pilavı Tarifi Yapılışı Bayat ekmeği robottan geçirin
Un haline gelen ekmeği su ve un ile hamur kıvamına getirin Pirinçleri yıkayıp süzün tencerese yag ile kavurup 2 bardak suyu ekleyip demlenmeye bırakın Patates ve havucu haşlayın Elde ettiğimiz hamuru kek kalıbına yayalım İç pilavı, havuç ve patatesi, ve pirinçleri sırasıyla kat kat yapıp üstünü de hamurumuzla kapak yapalım 180 derecede üstü renk alana kadar pişirelim
AFİYET OLSUN
MAKSAT KALANLARI DEĞERLENDİRMEK
*2 bardak pirinç
*2 bardak sıcak su
*1 adet patates
*2 adet havuç
*Artmış veya kalmış iç pilav
*12 bayat ekmek
*Un
*Su
*Tuz
Sebzeli Perde Pilavı Tarifi Yapılışı Bayat ekmeği robottan geçirin
Un haline gelen ekmeği su ve un ile hamur kıvamına getirin Pirinçleri yıkayıp süzün tencerese yag ile kavurup 2 bardak suyu ekleyip demlenmeye bırakın Patates ve havucu haşlayın Elde ettiğimiz hamuru kek kalıbına yayalım İç pilavı, havuç ve patatesi, ve pirinçleri sırasıyla kat kat yapıp üstünü de hamurumuzla kapak yapalım 180 derecede üstü renk alana kadar pişirelim
AFİYET OLSUN
MAKSAT KALANLARI DEĞERLENDİRMEK