iltasyazilim
FD Üye
Sebzeli Pizza Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için;
*1 buçuk su bardağı un
*Tuz
*1 çay kaşığı karbonat
*Su
Üzeri için;
*Kırmızı biberli domates sosu
*23 adet yeşil sivri biber
*1 adet kırmızı biber
*23 adet domates
*67 tane yeşil zeytin
*1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Sebzeli Pizza Tarifi Yapılışı Unun içine tuz ve karbonatı karıştırıp su ekleyerek yumuşak bir hamur hazırlayın, beklemeye alın Diğer tarafta sebzeleri doğrayın, zeytinler çekirdeklerini çıkararak ikiye üçe bölün Hamuru ikiye ayırıp beze şekli verin Sonra bezeleri ayrı ayrı hafif unlayarak açın (Ben ince sevdiğim için mantı hamuru kalınlığında açıyorum) Açtığınız hamurların üzerine önce domates sosunu sürün, sonra sebzeleri yayın, zeytinleri de yayın En son rendelenmiş kaşarları serpiştirin 180 dereceye ısıtılmış fırında on beş dakika pişirin (pişirme süresi fırına göre değişebilir)Servise hazır, afiyet olsun
*1 buçuk su bardağı un
*Tuz
*1 çay kaşığı karbonat
*Su
Üzeri için;
*Kırmızı biberli domates sosu
*23 adet yeşil sivri biber
*1 adet kırmızı biber
*23 adet domates
*67 tane yeşil zeytin
*1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Sebzeli Pizza Tarifi Yapılışı Unun içine tuz ve karbonatı karıştırıp su ekleyerek yumuşak bir hamur hazırlayın, beklemeye alın Diğer tarafta sebzeleri doğrayın, zeytinler çekirdeklerini çıkararak ikiye üçe bölün Hamuru ikiye ayırıp beze şekli verin Sonra bezeleri ayrı ayrı hafif unlayarak açın (Ben ince sevdiğim için mantı hamuru kalınlığında açıyorum) Açtığınız hamurların üzerine önce domates sosunu sürün, sonra sebzeleri yayın, zeytinleri de yayın En son rendelenmiş kaşarları serpiştirin 180 dereceye ısıtılmış fırında on beş dakika pişirin (pişirme süresi fırına göre değişebilir)Servise hazır, afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.