Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sebzeli Tavuklu Bulgur Pilavı

Sebzeli Tavuklu Bulgur Pilavı
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sebzeli Tavuklu Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler

*45 adet kelebek tavuk veya tavuk göğsü
*1 adet havuç
*2 adet patates
*3 orta boy soğan
*34 orta boy yeşil biber
*1 kase pilavlık bulgur
*Baharatlar: Pul biber, karabiber, tuz, kimyon ve köri

Sebzeli Tavuklu Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Bayanlar bu tarifi ben çok seviyorum ve bu yüzden ilk tarifi bunu seçtim Bu tarifi günlük yanına normal marul salatası veya yoğurtlu bi salatayla ve çorbayla çok güzel uyum sağlıyorEvet artık tarifi anlatmaya başlıyorum Öncelikle tavuklar bi güzel haşlanır, didiklenir ve suyu bir kenara ayrılır Patatesler ve havuçlar küp küp doğranır ve tencereye yağın içerisine atılır ve biraz kızartılır Ardından soğan ve biberler de bi güzel doğranır tencereye alınır hepsi bi güzel kavrulur ve ardından bulguru atılır ve biraz daha kavrulur daha sonra baharatlar katılır ve üzerine tavukları haşladığımız suyu dökeriz ve kaynayınca altını kısıp pişiririz Pilavımız piştikten sonra haşlayıp didiklediğimiz tavukları içerisine atıp pilavımızı dinlendirip içini çektikten sonra karıştırıp servis edebilirsiniz Şimdiden herkese afiyet olsun

858,496Konular
982,249Mesajlar
30,154Kullanıcılar
fvhsfbSon üye
Üst Alt