Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seckin Ozdemir Resimleri

Seckin Ozdemir Resimleri
0
144

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Genc oyuncu Seckin ozdemir 25 Ağustos 1981 yılında İstanbul'da dunyaya geldiGenc oyuncu İlkoğretim ve lise eğitimini İstanbul ’da tamamladı daha sonra, universite eğitimini tamamladı Kocaeli Universitesi İktisat bolumu mezunu olduktan sonra Mujdat Gezen Sanat Merkezi MSM eğitim aldıYkaışıklı oyuncunun birbirinden guzel resimlerini sizlerle buluşturuyoruz

Seckin Ozdemir Resimleri;

imagesseckinozdemirresimleri5aff75c8641f5
imagesseckinozdemirresimleri5aff75cb721d7 imagesseckinozdemirresimleri5aff75ccd95ef imagesseckinozdemirresimleri5aff75ce51dfa imagesseckinozdemirresimleri5aff75cfb6782 imagesseckinozdemirresimleri5aff75d151c26 imagesseckinozdemirresimleri5aff75d30ff3e imagesseckinozdemirresimleri5aff75d47eab8 imagesseckinozdemirresimleri5aff75d5e41d5

Similar threads

Genc ve yakışıklı oyuncu Seckin Ozdemir hakkında merak ettiklerinizi ve bilmek istediklerinizi sayfamızda bulabilirsiniz Seckin Ozdemir 25 Ağustos 1981 yılında İstanbul'da dunyaya gelmiştirGenc oyuncu bir cok dizide rol almış olup şuan Fox Tv ekranlarında yayınlanan Bir Aşk Hikayesi adlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Muhteşem yuzyıl leo,muhteşem yuzyıl seckin ozdemir,hurremin sevgilisi leo Ve Leo Hurrem'i bulmaya geldi imagesmuhtesemyuzyilleoseckinozdemir5ad208f590175 Cizdiği resimlerle Hatice Sultan ve Pargalı İbrahim’in evlendiklerinde oturacakları sarayı resimleyecek olan Leo’nun Hurrem’le...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Genç oyuncu Seçkin özdemir 25 Ağustos 1981 yılında İstanbul'da dünyaya geldiGenç oyuncu İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul ’da tamamladı sonradan, üniversite eğitimini tamamladı Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümü mezunu olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi MSM eğitim aldıYkaışıklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Demet Ozdemir Fotoğrafları Genc ve guzel oyuncu Demet Ozdemir'in en guzel resimlerini sayfamızda bulabilirsinizFox ekranlarınd ayayınlanan Sana Bir Sır vereceğim dizisinde Aylin karakterini canlandıran genc oyuncunun ayrıca bu dizi ilk oyunculuk deneyiminin olduğu dizidir Başarılı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Bihter Ozdemir Dincel (d 12 Mart 1982 , Diyarbakır) Ege Universitesi Felsefe bolumu mezunudur Asıl işi tiyatroculuk olan Bihter Ozdemir, Avrupa Yakası adlı dizideki Zeynep Hacer Aksoykarakteri ile un yapmıştır BKM Mutfak'ında cıraklık gecmişi vardır Ayrıca Ulku Erakalın'ın yazıp yonettiği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
858,480Konular
981,428Mesajlar
29,592Kullanıcılar
XansanSon üye
Üst Alt