Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seda Bakan: Bu dönemi ilaç kullanmadan geçiriyorum

Seda Bakan: Bu dönemi ilaç kullanmadan geçiriyorum
0
22

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
oyuncu_seda_bakanin_koronavirus_test_sonucu_pozitif_cikti_1605940017_5309.jpg

Geçtiğimiz aylarda Mucize Doktor dizisinin kadrosuna dahil olan ve Doktor Ferda'yı canlandıran 35 yaşındaki Seda Bakan'ın rutin yapılan koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. İlk açıklama geldi.

Koronavirüse yakalanan oyuncu Seda Bakan, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Konuyla ilgili paylaşımda bulunan Bakan, "Biz iyiyiz. Bebişkoyu emzirdiğim için ilaç kullanmadan geçiriyorum bu dönemi. Bebeğe çok yakın olduğum zaman maske takıyorum. Güzel besleniyoruz. C, D ve çinko içeren bir vitamin kullanıyoruz. Umarım bu şekilde geçer, gider. Bu arada gece yatmadan ballı süt iyi geliyor. Herkese sevgiler ve hastalara acil şifalar diliyorum" dediÇ

YY9cI_1606199157_4139.jpg

BÖYLE HABER VERMİŞTİ!

Mucize Doktor'un başrol oyuncularından Seda Bakan, dün sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyurdu. Bir çocuk annesi Bakan, "Grip dışında kendimi kötü hissetmiyorum" derken herkesi maske takmanın önemi konusunda uyardı.

ff3iU_1605939989_9663.jpg

"İNŞALLAH FAZLA ZARAR GÖRMEDEN ATLATIRIZ"

Durumu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan başarılı oyuncu "Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğumuz Covid test sonucum pozitif çıktı. Şu anda grip dışında kendimi kötü hissetmiyorum. Ailemin diğer üyeleri ve bebeğimiz çok iyi şükürler olsun. İnşallah fazla zarar görmeden atlatırız. Herkes kendine çok daha fazla dikkat etsin. Doktorumuz 'Tek korunma yolu maske' dedi. Maskelerinizi çıkartmayın" ifadelerini kullandı.

858,497Konular
982,555Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt