Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Seda Önder Kimdir Seda Önder biyografisi

Seda Önder Kimdir Seda Önder biyografisi
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Seda Önder Kimdir Seda Önder biyografisi Seda Önder hayatı Seda Önder biyografisi Demet Akal'ının vokalistliğini yapan ve adı Alişan'la aşk dedikodularına karışan Seda Önder'in hayatı hakkında sizlere ksıa bilgiler aktarıyoruz bu yazımızda Melek'ler 1548238829 1548238829 sedaonderkimdirsedaonderbiyografisi5c5a630e6077esedaonderkimdirsedaonderbiyografisi5c5a630e6077esedaonderkimdirsedaonderbiyografisi5c5a630e6077e Seda Önder Demet Akalın'ın vokalistliğini yapıyordu ve bir süre önce Alişan'la olan ilişkisiyle gündeme gelmişti Seda Önder 23 Kasım 1987 tarihinde Sakarya'da dünyaya geldi Seda Önder bugüne değin Bir çok sanatçıya vokalistlik yapmış Yaşamını hem modellik yaparak hemde müzik alanında sürdürmüştür Seda Önder'in yakın zamanda müzik alanında bir albümle herkesin karşısına çıkacağı söyleniyor Seda Önder İstanbul'da yaşıyor  

Similar threads

Seda Önder hayatı Seda Önder biyografisi Seda Önder Demet Akalın'ın vokalistliğini yapıyordu ve bir vakit önce Alişan'la olan ilişkisiyle gündeme gelmişti Seda Önder 23 Kasım 1987 tarihinde Sakarya'da dünyaya geldi Seda Önder bugüne kadar Bir fazla sanatçıya vokalistlik yapmış Yaşamını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Alişanın sevgilisi Seda Önder kim ? alişanın sevgilisi kim, seda öner kimdir, resimleri Bugün sabahtan televizyonda Saba Tümer'in proğramını seyrederken Alişan'ın yanına sarışın felaketu devran bi hanım gördüm Meğerse Alişan'ın sevgilisiymiş arkadaşlarım Hatta proğramda Alişan'a Saba Tümer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
seda önder kim seda önder Hayatı seda önder biyografisi 23 Kasım 1987 Sakarya doğumlu olan Seda Önder (24 Yaşında) Seda Önder İstanbulda yaşıyor Seda Önder Türk Pop'unun bir numarası Demet Akalın ile çalışıyor Demet Akalının vokalistliğini yapıyor ve son günlerde Şarkıcı Alişanla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
seda önder kim seda önder kaç yaşında seda önder boyu kaç Şuan Türk Pop'unun bir numarası Demet Akalın ile çalışıyor Seda Önder Bir çok sanatçıya vokallik yapmıştır Seda Önder 23 Kasım 1987 yılında Sakaryada dünyaya gelmiştir Seda Önder 24 Yaşında Yaşamını hem modellik hemde müzik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Şebnem Bal, Alişan adam gibi adamdır ama benim sevgilim yokdedi ARKADAŞIM OLMASA, ALİŞAN'LA AŞK YAŞARDIM Geçen haftalarda Alişan ile görüntülenen şarkıcı Şebnem Bal, Alişan adam gibi adamdır ama benim sevgilim yokdedi Bülent Ersoy ve Seda Sayan'a vokalistlik yapan Şebnem Bal 'Yangın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt