Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seda Sayan çileden çıktı: Acun beni tuzağa düşürdü!

Seda Sayan çileden çıktı: Acun beni tuzağa düşürdü!
0
105

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
2tuzT_1563864334_28.jpg

Yemekteyiz'in çekimlerine başlayan Seda Sayan, uzun süren çekim saatlerine şikayet ederek "Acun'un tuzağına düştüm" dedi. İşte, haberin ayrıntıları...

TV8'in sevilen programı Yemekteyiz'in sunuculuğunu devralan Seda Sayan, önceki gün basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yoğun tempodan ötürü dinlenememekten dert yanan Sayan, son zamanlarda çok yorulduğunu her zamanki dobralığıyla dile getirdi. Sosyal medyada Acun Ilıcalı'nın kendisini tuzağa düşürmesiyle alakalı konuşmalarıyla gündeme bomba gibi düştü.

GARRX_1563866483_7771.png

Sedan Sayan,"Kandırıldım, Acun'un tuzağına düştüm. Çekimler bir türlü bitmiyor. Yarışmacılar yemekleri değil, birbirlerini yiyorlar. Bunca yıl sabah programı yaptım bu kadar uzun süren ve sonu gelmeyen çekimler görmedim. Yarışmacılar beni bile susturuyor." Çekimlerde yorulmasına rağmen çok eğlendiğini de belirten Sayan, "Safiye Soyman tatile çağırıyor gidemiyorum, başka arkadaşlarım Çeşme ve Bodrum'a çağırıyor yine gidemiyorum" şeklindeki ifadeleriyle hayal kırıklığını dile getirdi.

858,496Konular
982,386Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt