Seda Sayan Nihat Doğan'la İlgili Konuşacak mı? nihat doğan, seda sayan, sabahtan sabahleyin seda sayan, konuşacak mı, ne dedi, survivor, 2011, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz 1548663306 1548663306 sedasayannihatdoganlailgilikonusacakmi5c4eba10c047asedasayannihatdoganlailgilikonusacakmi5c4eba10c047a sedasayannihatdoganlailgilikonusacakmi5c4eba10c047a Sevgili melekler, Daha önce Nihat Doğan'la bir beraberlik yaşayan olan Seda Sayan bir daha Nihat'ın adını ağzına almayacağını söylemişti lakin geçtiğimiz günlerde bu sözünü bozdu Aylardır katiyen Nihat'ın ağzını adına almayacağını söyleyen Seda Sayan, her nasılsa önce konuyu Survivor'dan açıp Nihat Doğan'a getirmişti Konuştuğu hekim da Nihat'ın testesteronu yetersiz demiş, O da 'Aaaa' diye cevap vermişti Şu Anda öğrendik ki, yan ekibi, 'Bu konuya devam edelim, iyi izlenme oranı yaparız Program boyunca, daha aşağı yazı geçeriz, Seda Sayan, Nihat Doğan'in için ne diyecek diye' Siz de program sonunda iki laf edersiniz ve beklenti oluşturur, rating alırız' diyorlarmış Ancak Seda Sayan'ın tavrı net olmuş: 'Bizim böyle bir şeye ihtiyacımız değil Yılların emeğini iki lafa yedirtmem' O gün konu oldu, konuştuk, bitti Başka bir niyetim yoktu Ama devam edersek, bu konuyu gündem yapanlar haklı çıkar Baksanıza Takvim gazetesi 'Yılana sarıldı' diye manşet atmış Nihat konusunu açmamı da rating olayına bağlamış Benim böyle bir şeye ihtiyacım yok Hayır, Nihat falan konuşmayacağım' cevabını vermiş Lakin takım hala ısrarcıymış! Oysa Seda Sayan, 'Unuttuğunuz bir şey daha var Beni konuşturacaksınız, daha sonra adam dönecek bir söz edecek, ben nasıl cevap vericem? Hiç muhatap bile elde etmek istemiyorum Kimsenin peşinden koşan bir kadın olmayı bırakın, pek görünmeyi bile kabul edemem Benim Nihat'ın N'sine bile ihtiyacım değil' diyormuş Bakalım ne olacak? Hafta içi daima birlikte göreceğiz' id