Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seda Sayan-Onur Şan Boşanıyormu

Seda Sayan-Onur Şan Boşanıyormu
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Seda SayanOnur Şöhret Boşanıyormu Bu değin sürmesi bile şaşırtıcıydıNe diyelim hayırlısı olsun ikisi içinde 1548648825 1548648825 sedasayanonursanbosaniyormu5c4e817eae489sedasayanonursanbosaniyormu5c4e817eae489 sedasayanonursanbosaniyormu5c4e817eae489 EŞİ ONUR ŞAN’DAN BOŞANMAK İSTEDİĞİ IDDIA EDİLEN SEDA SAYAN, AİLESİYLE BİRLİKTE TATİL YAPTIĞI LONDRA’DAN AÇIKLAMA YAPTI Geçtiğimiz günlerde Seda Sayan’ın, “Övünç ile gergin bir dönem geçiriyoruz fakat ayrılık kararı almadık Sorun Iftihar’un iş yoğunluğundan nedeniyle ilgisizliği Onun hayatında kendime yer bulamamaya başladım böylece yoğun ki, beni değil etti sözlerine Övünç Şan, “Meslek ve okul yoğunluğumdan dolayı eşimle ilgilenemediğim doğrudur Bundan nedeniyle eşimin durumdan davacı olması ve meydana gelen tartışmalar bizi bu ayla getirdi Ama şu an ayrılık değil Huzursuzluğun nedeni budur Bunun haricinde çıkacak her tür haber asılsızdır ve düş ürünüdür Karım ve ben bunu aşacağız biçiminde cevap vermişti Sayan, eşinin bu açıklamalarını medyada okuduğunu belirterek, “O Kadar yoğundu ancak, beni unuttu Bu saatten sonradan gönlümü alabilir mi, bilmiyorum Fazla dikkatsizlik edildim, fazla yalnız kaldım Ben çok yoğun çalışırken, asla onu ihmal etmiyordum Tekrar bir araya gelebilir miyiz, Onur’un bu saatten daha sonra işi fazla kuvvet Lakin şu lahza boşanma yok Azıcık yalnız kalmak istiyorum dedi  

858,497Konular
982,004Mesajlar
29,988Kullanıcılar
cnrkl_77Son üye
Üst Alt