Seda Sayan Sahnede Bebeğini Düşürmüş Seda Sayana geçmiş olsun 1548646396 1548646396 sedasayansahnedebebeginidusurmus5c4e7801add9asedasayansahnedebebeginidusurmus5c4e7801add9a sedasayansahnedebebeginidusurmus5c4e7801add9a EŞİ ÖVÜNÇ ŞAN'DAN ÇOCUK SAHİBİ YAPABILMEK İÇİN BİR SÜREDİR TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRDÜĞÜ IDDIA EDİLEN SEDA SAYAN’IN GEÇEN OCAK AYINDA HAMILE KALDIĞI AMA BEBEĞİNİ BOSTANCI MISAFIR ETME MERKEZİ’NDEKİ KONSERİNDE, SAHNEDE DÜŞÜRDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI Seda Sayan’ın cuma günü yayınlanacak olan “Yalnız Değilsiniz adlı programına katılan Rahşan Gülşah’ın köşesinde yazdığı habere göre, Sayan program sırasında “Gazeteciler beni sürekli ‘Ayrı hastanelerde tüp bebek yaptırıyor’ diye yazıyor Lakin benim sağlığım uygun ve çocuk sahibi almak için diğer tedaviler gerekiyor Onları yaptırıyorum diye isyan etti TUVALETİNİ KÜVETTE YIKAMIŞ Programın ardından Rahşan Gülşah’a, eşinden çocuk sahibi edinmek istediğini, geçen ocak ayında hamile kaldığını söyleyen Sayan, bebeğini şubat ayında Bostancı Misafir Etme Merkezi’nde verdiği konser esnasında, sahnede düşürdüğünü anlattı Konserin sonlarına içten durumu fark eden Sayan, tuvaletini küvette yıkamak zorunda kaldı Bu durum ardından rahminin duvarının karın zarına yapışık olduğu ve kistler oluştuğu belirlenen Sayan, dört defa ameliyat masasına yattı Gülşah'ın söylemine tarafından, sağlığına yeniden kavuşan 45 yaşındaki Sayan, en yakında bitmiş çocuk sahibi edinmek istiyor