Seda Sayan'a Şok Suçlama seda sayan,lerzan mutlu, suçlama, kim yapmış, hakkında bilgi, resimleri buradan bulabilirsinizh 2 Anlamıyorum bu ünlülerim işini ben Bakalım habere Lerzan Mutlu Daha Alçak Üst Muhabbetler'de açtı ağzını yumdu gözünüh Daha Aşağı Üst Muhabbetler'in bu haftaki konuğu programlarıyla adından çok söz ettiren ve misafir olarak ekranlarda böylece görünmeyen Lerzan Mutlu idi Esin Övet fazla merak edilen konuları sordu, Lerzan Mutlu açık yüreklilikle cevapladı 1548652962 1548652962 sedasayanasoksuclama5c4e91a6bc9f3sedasayanasoksuclama5c4e91a6bc9f3 sedasayanasoksuclama5c4e91a6bc9f3 BENİ İŞİMDEN ETTİSeda Sayan ile aralarındaki sorunun iç yüzünü anlatan Lerzan Mutlu, başlarda nedenini bilmediği şekilde desteklendiğini ve neler olduğunu anlamasına bir gazeteci büyüğünün neden olduğunu söyledi UYARILDazeteci bir dostu göre; Bu tuzağa sakın düşme! Sanat camiasında bir takım ahali, yerlerine oturacak insanların önünü kesmek için yanlarına alırlar biçiminde uyarıldığını belirten Mutlu, bir zaman daha sonra gerçekleştiğini söyledi İŞİNDEN EDİP GÖBEK ATANA İNSAN DEMEMShow TV'de program yapmaya başladığında Seda Sayan'ın genel müdürlerini arayıp kendisini işinden ettiğini anlatan Mutlu ağır konuştu: Birinin ekmeğiyle oynayıp, sabahleyin programa çıkıp göbek atabiliyorsanız; ben sizin insanlığınızdan kesin olmama ederim 1548652962 1548652962 sedasayanasoksuclama5c4e91a6c54e2sedasayanasoksuclama5c4e91a6c54e2 sedasayanasoksuclama5c4e91a6c54e2 ACAYIP MESAJ Lerzan Mutlu Seda Sayan'la ilişkisini anlatırken, Seda Sayan'dan yeni ayrıldığı aşina Atilla Altay, Daha Alçak Üst Muhabbetler programına, Lerzan Mutlu'nun programlarını takip ediyorum Başarılarının devamını diliyorumdiye mesaj yolladı (Habertürk) id