Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seda Sayan'dan şok açıklamalar!

Seda Sayan'dan şok açıklamalar!
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Seda Sayan'dan şok talimat! seda sayan nihat doğan oğulcan sinan engin mahsun kırmızıgül ibrahim tatlıses seda sayan yaşam hikayesi şok açıklamalar burada arkadaşlar Seda Sayan katıldığı bir programda hayatı ve hayatına giren sevgililleri hakkında, bu güne değin hiç bir yerde görmediğiniz duymadığınız şok talimat yaptı Seda Sayan Nihat Doğan hakkında da konuştu Mahsun Kırmızıgül'ün filmleri hakkında da konuştu ve oğlunun babası Sinan Engin için hoş cümleler kurdu Seda Sayan Oğulcan artık evlenmemi istemiyordedi Geçmişten bu güne Seda Sayan kendini anlattı ve şok eden direktifler yaptı Röportajını ardına kadar okudum ve helal olsun, delikanlı bir kadınmışdedim Bir kadın geçmişinde oysa erkek arkadaşlarını, oysa bu kadar güzel anlatabilir Olması gereken ve olmayan, cesaret isteyen cümleleri ile cesur bir kadın olduğunu yine kanıtladı Seda Sayan Seda Sayan'dan şok talimatlar! burada Melek'ler 1548651087 1548651087 sedasayandansokaciklamalar5c4e8a547b7dbsedasayandansokaciklamalar5c4e8a547b7db sedasayandansokaciklamalar5c4e8a547b7db Bu sabahtan Duymayan Kalmasınprogramına misafir olan Seda Sayan çarpıcı talimatlar yaptı İşte Seda Sayan'ın sözleri: “ ‘BABAM ÖLSÜN DE KURTULALIM’ DERDİM “Babam hasta ruhlu bir adamdı, ölsün de kurtulalım derdim ‘Niye annemi dövüyor, niye bizi dövüyor’ diye düşünüp ölsün diyordum Süre geçtikçe anladım babamın sağlıklı olmadığını Bugün babama yapamadıklarımı insanlara yapmaya çalışıyorum ‘Ah babacığım, erken gittin Yaşasaydın beni azıcık da daha yaşatabilseydim seni’ dediğim çok olur “ERKEK KARDEŞİM UYUŞTURUCU BATAĞINDA “Hala bir erkek kardeşimin bazı sıkıntıları ile uğraşıyorum Psikolojisi bozuk insan diğer şeylere düşüyor Kardeşimin biri fazla fena uyuşturucunun içine düştü, ekranlarda da paylaştım Hastaneye bile kapattığımızda, torbacıların gelip camlardan attığını biliyorum Kardeşimi çok kötü kullandılar, Emniyet de bunu biliyor ama kardeşimin etrafını temizleyemiyorum Ben ne kadar düzgünüm, aileme öyle düşkünüm lakin kardeşim o kadar yok veya çevre kötü diyorum Kardeşimi hastaneye yatırıyorum, hastaneye gelip çocuğu buluyorlar, nereye gideceğimi şaşırdım Benim kardeşim şu lahza yeniden cezaevinde uyuşturucudan Çocuğu diğer şekilde de kullandılar Bugün cezaevine girip cezasını çekecek, adam olup çıkacak Olmuyorsa tekrar cezaevine girecek Böyle de bir ablayım “KARDEŞİM ABLAMIN EVİNİ HÜCRESEL EVİNE ÇEVİRDİ “Kardeşim eşinden ayrıldı, ablama ait olan bir evde yaşıyor Natürel fakat annemin eli üzerinde Evi ne yapmışlar biliyor musunuz? Yarı bir hücre evi… Ne kadar içici varsa, ne kadar satıcı varsa evde, düşünebiliyor musunuz? Benim çektiğime bak Apartmandakiler benim hatırım için yöneticilik ediyorlar Kimse de bir şey diyemiyor Allah korusun bunlar içip içip orada insanlara hastalık veriyorlar Çoluk var çocuk var Benim çektiklerime bakar mısınız Kardeşim cezaevine girecek cezasını çekecek, yarın adam oluyorsa olacak Olmuyorsa yeniden cezaevine girecek… Böyle de bir ablayım “SİNAN’IN DIŞINDAKİ EVLİLİKLERİMİ SAYMIYORUM “Benim için ‘altı izaç yaptı ve ayrıldı’ denmesin Ben bir izaç yaptım ve ayrıldım O da çocuğumun babasıyla olan evliliğim, onun dışındakileri saymıyorum Akıcı yaşadım evlendim, ayrıldım Bana kadar bahsedilecek bir şey varsa, bir evladım var, çok iyi bir babası var Allah ondan razı olsun Sinan Engin çok içten bir adam mükemmel, fazla vicdanlı bir adam Çocuğunu da öyle insanca yetiştiren bir adam, fazla şanslıyım bu konuda Erkek evladın olunca hayatını yalnız idame ettiren bir bayan olarak korkuların ve kaygıların daha pozitif O yüzden çok şanslıyım, Sinan gibi bir adama çocuk doğurduğum için Oğulcan babasına fazla düşkünzaten, şahane iyi arkadaşlar “DERİN BİR AŞK YAŞAMADIM “Daha derin bir aşk yaşamadım Beni böyle yığın takla edecek bir aşk çıkmadı karşıma Annemi fazla seviyorum, oğluma aşığım lakin beni silkeleyecek bir aşk daha yaşamadım Belki 40’ımdan daha sonra bulurum! “EVLİLİĞİ BECEREMİYORUM, ÇOK BAŞARISIZIM “Oğlumun yasağı var; bundan böyle niye evleneyim ancak, zaten beceremiyorum çok başarısızım “DOĞUŞ’LA AŞK YAŞIYOR DEDİKLERİNDE ÇOK ÜZÜLDÜM id “ Fazla üzüldüğüm bir konu bu Hayatımdan içeri almamak istemediğim, yaptığı işlere fazla hürmet duyduğum bir isim ve o benim kardeşim Etrafımdakilere bile ‘Aman dikkat edin, evli adamlardan uzaktan durun Bu adamın fantezisinden öteye gidemezsiniz’ diyen bir kadınım Doğuş benim arkadaşım Bu laflar beni fazla üzdü Ben zaten böyle bir şeyi deşifre ederim, niye saklayayım fakat Birlikte bir şarkıyı düet yapıp bunu da sokak çocuklarına bağışlayacaktık Doğuş zaten kendini paralıyor sokak çocukları için ve onun yaptığı her şeye inanıyorum Sokaktan gelmiş bir çocuk ve bunları paylaşmış, anlatmış Onlar için bir şeyler gerçekleştirmek istiyor Tuttular ‘Aşk dediler, yakalandılar’ dediler Bu ne ya? Ve ben çıkıyorum ‘O benim kardeşim’ deme tavizini veriyorum Allah Allah, kanırtıyolar üstüne yapışıyor Onunla daha fazla bir araya geleceğim, beraber birçok işe imza atacağız Program yaparken Doğuş’u ve Hilal’i konuk aldım Evlendi eşi ile konuk aldım, olacak iş mi? Komik komik şeyler “TUNA KİREMİTÇİ ÇOK YAKIŞIKLI BİR ADAM “Kendisi ile röportaja gittim, bayıldım ‘Ben bu adamı daha önce nasıl görmedim’ dedim Çok yakışıklıbir adam Bir araya geldik, ‘Sen niye bana köşende her zaman fena yazıyorsun’ dedim, ‘Beni tanımıyorsun, oğlumun arabasını yazıyorsun Ben vergi rekortmeni kadınım’ dedim Ben röportaja gittim, kendimi anlattım Çok hoş dinledi beni ve ‘Gerçekten fazla yakışıklı adammışsın’ dedim Gülümsemek bu dek mı yakışır bir adama Köşesinde benim hakkımda fazla güzel şeyler yazdı Bana olan hayranlığını dile getirdi Ben de havaalanında elimde kendisinin kitabını okurken yakalandım Programda konuğum Ebru Yaşar’dı ve ‘Ne dek güzel gamzeleri var, en son gördüğüm gamzede kaldım Tuna Kiremitçi’nin gamzeleri’ dedim Yılın bomba aşkı diye çıktı Kendisinin hayatında bir kadın var ve aşk falan değil Adamı kaçırdım kabul ediyorum “ “SOMALİ’YE YÜREĞİYLE TEK DIŞARI GIDEN NİHAT’TI “Nihat’ın yaptığı her şeyle ilgili bana bir kere sallıyorlar Nihat ne yaparsa yapsın bunu başımıza sen sardın diyorlar Nihat özü sözü bir adam, yüreği pak bir adam Biz ayrıldıktan sonra bana karşı duruşunu hiç bozmadı ben de ona aleyhinde bozmadım Nihat’ın fazla hürmet duyduğum bir annesi var, Nihat’ın da çok hürmet duyduğu bir annem var Onlar Survivor finaline sırası gelmişken havaalanında annemle karşılaşmış, gidip yanına elini öpmüş Yani, Nihat iyi yürekli biri Eğer bunları yapıyorsa bir bildiği vardır Ne hoş bir filmi çekti, yerine getirmek istediğini başardı Ben hiç yadırgamıyorum Çok saygılı bir çocuktur Bir süreç vardır busüreci bu günlere gelebilmek namına öbür geçirmelisiniz Ben bu krizi çok hoş yönettiğime eminim Ben ayrıldıktan daha sonra katiyen görmem, en düşük iki yıl Adam gibi oturabilmek için Bakın şu lahza Nihat diyebiliyorum Karşılaştığımızda o heyecan, o kan basıncı, o hırs gitti bundan böyle Ben ayrıldığım insanlarla koloni halinde yaşayacak herif değilim Nihat sanatkâr kimliği olan biri ve karşılaşacağımız çok yer var ve karşılaştık da Lakin ben görmem Ben bir saygısızlığı ile karşılaşmadım İzlediği politika ile iyi yapıyor, o kadar akıllı ve bunu öyle iyi kullanıyor ancak, doğru işler yapıyor helal olsun Somali’ ye en çok yüreği ile giden de Nihat’tı Müdafaa Etmek için yok ortaya konuşuyorum Somali’deki böylece açlığın üzerine en iyi o anlamıştır onları Dini bilgisinin farkında olan mısınız, ben bilirim onun dini bilgisini, zamanında ‘seccade tespih elinde geziyor’ dediğimde yapıyor dediler benim için “MAHSUN’U AYAKTA ALKIŞLIYORUM “Mahsun’u ayakta alkışlıyorum Tebriklerimi her karşılaşmamızda söylüyorum Helal olsun yaptığı işler kocaman Kendini nasıl yetiştirdi Aslan gibi delikanlı, aslan gibi işler yapıyor Bana da böyle hoş konuşmak yakışır kötülemek yok Benim komşum zaten kendisi Geçen annesini gördüm, ellerine yapıştım fazla sever beni, kulakları çınlasın “ISTENMEYEN GELİN OLDUM “Bir evliliğimde ‘gözden düşmüş gelin’ oldum Onlar da daha sonra anladılar lakin iş işten çoktan geçmiş oldu Olsun Ben o süre bile ‘boşandık, ayrıldık seslenmek oysa kayınvalidemin kafasındaki gelin modeli değilmişim’, dedim yoluma devam ettim Çok üzüldüm, içim çok acıdı Ayrılmasaydık, emin iki çocuğum daha vardı “İBRAHİM TATLISES PENÇELERİ İLE YERE ÇAKTI BENİ “İbrahim Tatlıses’le birlikte çektiğimiz bir filmde, yeşil şalvar bir tulum var üzerimde, ben ona ihanet eden bayan rolündeyim Sahnede bana vuracak, benim de kendimi savunmam gerekli 18 yaşında, dal gibiyim Ben zannediyorum fakat bana şöyle bir hafif vuracak Resmen vurdu, yuh be Kendime gelemedim Pençeleriyle yere çaktı beni Travma geçirdim, boyunlukla gezdim “İBRAHİM AYNI İBRAHİM “Geçen gün telefonla görüştüm Yeniden talimatlar yağdırıyor bana, hiç değişmiyor Ona bir şey olmaz, dokuz canlı o Vallahi bir şey olmaz “FATMA GİRİK DİYETİYLE ZAYIFLADIM “Fatma Girik reçete verdi, ‘Kızım günde bir öğün yiyeceksin’ dedi Ben de bir öğün yiyiyorum Aralarda ceviz, bir kaşık bal ile geçiştiriyorum Her şeyden az tüketiyorum Hiçbir şeyin fazlası iyi değil  

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt