Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sedat Abi;

sedat Abi;

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sedat Abi,
Yine otobüsle İstanbul'dan İzmir'e gidiyordum Yanımda oturan da benim gibi kocaman kıyım olunca komple gövde teması oldu Gecenin ilerleyen saatlerinde, ikimiz de uyumuşken, yanımdaki gezgin ansızın sıçradı Karımdan alışkın olduğum için, 'Geçti bitanem Ben yanındayım, yok bir şey' deyiverdim! Adam gözlerini aralayıp dehşetle bana bakmıştı İşte o lahza benim bittiğim andır Sedat Abi

Üniversite yıllarım Kulak rahatsızlığımdan nedeniyle hastaneye gitmiştim Doktor tetkik esnasında rahat olmam için benimle sohbete başladı 'Öğrenci misin?' 'Evet' 'Hangi üniversite?' 'Uludağ' 'Ben de oradan mezun oldum
Hangi bölümde okuyorsun?' 'İşletme' dedim ve bombayı patlattım: 'Siz hangi bölümden mezun oldunuz?' 'Sence?' İşte o an benim bittiğim andır Sedat Abi

Sabah ofiste telefonla konuşuyordum Telefonu omuzumla başımın arasına sıkıştırmıştım Elimin birinde cep telefonu, diğerinde poğaça vardı Cep telefonumu sorumluluk etmek isterken şarj aletinin ucunu pat diye poğaçaya soktum! Görebilen oldu mu diye kafamı çevirince de müdürümle göz göze geldimSırıtıyordu İşte o an benim bittiğim andır Sedat Abi

Lise 1 sınıftaydım Kimya dersinde ''ısınan maddeler genleşir'' konusunu anlatan hocamız, 'Örneğin pirinç' deyince atladım: 'Haklısınız hocam yaa! 2 kadeh pirinci ısıtınca koca bir tencere pirinç pilavı oluyor' Öğretmen, 'Oğlum bu yemeklik pirinç yok, metal olan pirinç' deyince bütün derslik gülmekten yerlere yatmıştı İşte o an benim bittiğim andır Sedat Abi

Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi Apar topar bindim Şoföre parayı uzatıp, 'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp, 'Abi bu Bakırköy'e gider' diye cevap verdi! İşte o lahza benim ve şoförün bittiği andır Sedat Abi*

858,497Konular
981,900Mesajlar
29,926Kullanıcılar
hzmami_31Son üye
Üst Alt