Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sedat Peker: Saldırıyı biliyordum

Sedat Peker: Saldırıyı biliyordum
0
88

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

Twitter'da gündeme getirdiği rüşvet argümanlarıyla birlikte iki cumhurbaşkanı danışmanının istifası sonrası suskunluğa bürünen Sedat Peker'e yönelik bulunduğu ülkede dijital tecrit uygulamaya konuldu. Murat Ağırel, dün akşam Halk TV'de Sedat Peker için milletlerarası çetelere suikast düzenlenmesi üzerine davet gönderildiğinin ulaştığı kişi tarafından kendisine anlatıldığını söyledi. Bu gelişmelerin akabinde bu sabah Peker'in Beykoz'daki konutuna silahlı akın düzenlendi. Akında, Peker'in bir çalışanı ağır yaralandı.

Sedat Peker, atak için ne dedi?

Sedat Peker'in yakınlarına ulaşarak, hücum hakkındaki yorumunu sorduk. Yakın etrafı, Peker'in tüm bu gelişmelerden haberdar olduğunu söylüyor. Tekrar yakın etrafına nazaran, Peker kendisi hakkında memleketler arası çetelere giden suikast davetini ve bunu organize eden bireyleri de biliyor. Pekeri'in yakın etrafından aldığımız bilgiler özetle şöyle:

-Sedat Peker çok düzgün. Olayla ilgili tek yaptığı yorum ise, 'Aptal düşmanlar maalesef insanın zekasını köreltiyor'

-Sedat Peker’in bu hususlarla ilgili (saldırı) daha evvelce bilgisi vardı. Hatta Dubai'ye yollanan bireylere (suikast timi) diğer isimlere pasaport çıkarıldı. Şahısların isimleri diğer ancak geçersiz isimlere gerçek pasaport çıkarıldı.

-Bu bireylerin misyonu suikasti yapmak değil suikastle ilgili kümeleri koordine etmek.

-Sahte isimle çıkarılan pasaportların gerçek sahiplerinin bilgisi de Sedat Peker’de.

-'Türkiye’deki yakınlarının hepsini öldüreceğiz' stilinde ki bu aksiyonların olacığı da Sedat Peker tarafından biliniyordu. Hatta bunu yakın arkadaşlarıyla da paylaştı.

-Türkiye içerisindeki bu tertipte yer alan isimler de kendisinde.

- Buradan anlıyoruz ki: hükümeti sarsan bu kabahat belgelerini ifşa ederken güvenlikle ilgili de bilgi sahibi. Hesaplarını ona nazaran yapıyor.

- Sedat Peker, yakınlarına 'Vallahi çok eğleneceğiz. Lakin vaktini ben belirleyeceğim' dedi.

858,497Konular
982,543Mesajlar
30,279Kullanıcılar
Muhammed16Son üye
Üst Alt