Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sedat Peker'den 9. Video: 'Ülkede Para Nasıl Çalınıyor, Onu Anlatacağım'

Sedat Peker'den 9. Video: 'Ülkede Para Nasıl Çalınıyor, Onu Anlatacağım'
0
17

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-35d00b0ffe78fe4052c9c1b62698c96424a3880c.jpg

Organize hata örgütü başkanı olmakla suçlanan Sedat Peker, 9. görüntüsünü 'Yaşadıkça ve yaşlandıkça değil, direndikçe büyürüz' başlığıyla yayınladı. Peker bu videoda "Ben size ülkede nasıl para çalınıyor, belediyelerdeki rüşvet sistemi, devlet ihalelerini anlatacağım" dedi.

Peker'in açıklamaları şöyle:

"Sizinle bir kelamlı bir akdimiz var, artık bun ete kemiğe büründürmenin vakti geldi. Bu işten büyük kârlı olan sizsiniz, ben küçük kârlı olanım. Benim kârım, şahsî gelişimde aslan avlamak diye bir şey vardır. Hayatında büyük muvaffakiyet yakalandığında geçmişte yaptığın ufak tefek yanılgılar bir anda unutulur, gündem dışı olur. Cezaevi falan komik şeyler, ben onlarla ilgilenmiyorum, insanların algısındakini söylüyorum. Hak etmediğim şeyleri yüklediler bana. Bu öyküyü muvaffakiyetle neticelendirirsek, ben aslan avımı tamamlamış oluyorum, ferdî gelişim bu türlü tanım ediliyor. Bu işte benim kârım bu, e diyeceksiniz bizim kârımız ne? Anlatacağım, hepsini anlatacağım. 
  • Bu türlü hırsızlık mı olur diye kafayı yiyeceksiniz
Ben size ülkede nasıl para çalınıyor, belediyelerdeki rüşvet sistemi, alt dernekler var anlatınca kafayı yiyeceksiniz bu türlü profesyonel hırsızlık mı olur diye... Devlet ihalelerinde de taşeron sistemi. Ben bu ve bunun üzere olayları anlatacağım, bir kuşak sonra aslında iktidar size geçecek. Bütün hırsızlıklarını yasal, gayrimeşru her şeyi anlatacağım. Bu kadar adam neden engellemiyor diyeceksiniz, ya engellemek istemiyorlar ki kardeşim.
  • Belediyeler nasıl soyuluyor anlatacağım
Belediyeler nasıl soyuluyor ben size anlatayım mı? Bak engellemesi de çok kolay. Lakin hepsini bugün anlatmayacağım. Bugün belediyeleri anlatacağım, taşeron hırsızlığını anlatacağım. Hepsini modül parça anlatacağım.

Sürecek...

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt