İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı televizyon programında Sedat Peker hakkında tecavüz tezinde bulundu. Tezlere toplumsal medya hesabından karşılık veren Peker 'süslü sülü tekrar palavra söylüyor' dedi.
Soylu'nun programdaki açıklamalarına buradan bakabilirsiniz
Soylu yayında 'Sedat Peker tecavüzden ötürü karakola götürülüyor, orada her şey kapatılıyor, bırakılıyor. Bunu yeni öğrendim' tabirlerini kullandı.
Sedat Peker, Soylu’nun tecavüz argümanında Twitter’dan karşılık verdi.
Sedat Peker, Soylu’nun tecavüz argümanında Twitter’dan cevap verdi. İsmail Saymaz ve Kübra Par’ı etiketleyen Peker, “Bahsi geçen tecavüz olayı ile ilgili karakola hiçbir vakit gitmedim. Yalnızca beykoz savcılığına giderek basına bu yanlış bilgiyi veren polislerle ilgili şikayet dilekçesi vermeye gittim. süslü sülü tekrar palavra söylüyor. Kanıtlarıyla kanıtlamaya hazırım” diye yazdı.
Peker, tweetlerinin devamında şunları yazdı:
“Erhan tunceli hayatımda hiçbir vakit görmedim, tanımıyorum, hiçbir vakit karşılıklı telefon görüşmemiz yok. Hiçbir baz kaydımız yok, tıpkı anda birebir yerde bulunmadık. Bir tane kanıt sunsun süslü sülü (Tecavüz iddiası) Bana bu komployu kuran organize şube yetkilileri fetöcülükten cezaevinde. Uyuşturucuyla uğraşta muvaffakiyetten bahsediyorsun süslü süleyman. İstanbul uyuşturucu kullanımında dünya ikincisi, adana dünya üçüncüsü. Palavra söylüyorsun.”