Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sedat Peker’den Yeni Ses Kaydı: Erdoğan ile Helalleşme Videosu Neden Gelmedi?

Sedat Peker’den Yeni Ses Kaydı: Erdoğan ile Helalleşme Videosu Neden Gelmedi?
0
116

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Organize cürüm örgütü önderi Sedat Peker, geçtiğimiz yıl yayınladığı görüntülerle Türkiye gündemine damga vurmuştu. Üst üste görüntüler çeken ve ‘itiraf’ üzere açıklamalarda bulunan Sedat Peker, son görüntüsünde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile helalleşeceğini duyurmuş lakin beklenen görüntü gelmemiş. Peker, dün akşam toplumsal medya üzerinden ‘Erdoğan ile helalleşme’ görüntüsünün yayınlanmamasını kendisinden Metin Külünk’ün rica ettiğini gösteren bir ses kaydı yayınlandı.

‘Tayyip Bey’in karakutusu Metin Külünk’ün ricası’

Sedat Peker’in kullandığı toplumsal medya hesaplarından biri olan ‘Deli Çavuş’ hesabı üzerinden paylaşılan ses kaydında, Sedat Peker ile Metin Külünk’ün konuşması yer alıyor.

Görüşmelerde Külünk’ün Peker’e, Biden ve Erdoğan görüşmesinin ‘önemini’ anlattığı, Peker’inse Serhat ve Berat Albayrak kardeşlere Külünk üzerinden ileti göndermesi yer alıyor.

Sedat Peker’den Nedim Şener’e: Bugün itibariye radarıma girdin!

‘Deli Çavuş’ hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Peker, Metin Külünk ile olan ses kaydınız şu tabirlerle paylaştı;

“@nedimsener2010 (Gazeteci Nedim Şener) daha evvel senin yalnızca ismini duymuştum bu yüzden radarıma hiç girmedin. Lakin bu gün prestiji ile radarıma girmiş bulunmaktasın. Yazdığın tweetleri okudum. Sana söyleyeceğim tek şey sen ruhsal hastasın. Ergenekon sürecindeki yükü taşıyamamışsın.”

'Senin hastalığın komplike bir durum'

“Ancak üzülme sen gerçek adrese geldin. Ben Dr. Sedat seni de tedavi edeceğim. Lakin bir hekim olarak vakte gereksinimim var. Senin hastalığın komplike bir durum. Çok korku, baskı, sonucunda oluşan bir paranoyan olduğun birinci teşhisim. Memnun olman için günün mana ve ehemmiyetine binaen sana özel bir yayın hazırladım. (diğeri hafif kaldır diye.) Ben senin dediğin üzere bir adam olsaydım Tayyip Bey'in karakutusu metin külünk'ün ricası üzerine Biden görüşmesi öncesi görüntüleri durdurmazdım. Bu ses kayıtları da delilimdir. (tedavim devam edecek.)”