Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sedat Peker'in 13 Tweet'ine Daha Erişim Engeli Getirildi

Sedat Peker'in 13 Tweet'ine Daha Erişim Engeli Getirildi
0
47

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-04322dc11e34b1ce2560858cc940d83ac6f22c2c.jpg

YouTube'da yayınladığı görüntülerle gündem olan Sedat Peker’in 13 tweet’ine daha erişim mahzuru getirildi.

Organize kabahat örgütü başkanı olduğu savıyla hakkında soruşturma başlatılan  Sedat Peker'in Ankara Bölge Yönetim Mahkemesi Lideri Esat Toklu hakkındaki paylaşımlarına 8 Haziran'da erişim mahzuru getirilmişti.

Ayrıntılar

Engelli Web'in duyurduğuna nazaran bugün Peker'in 13 tweet'i daha erişeme engellendi.

Ne olmuştu?

Peker, yayınladığı dokuzuncu görüntüde Esat Toklu'nun, Sezgin Baran Korkmaz'a ait Bodrum'daki Paramount otelinde fiyatsız kaldığını sav etmişti. Toklu ise bu iddiaları "asılsız" olarak nitelendirerek, reddetmişti. 

Bunun üzerine Peker, Toklu'ya bu otelde yaptığı tatilin faturasını yayınlaması davetinde bulunmuştu.

Toklu, Peker'in savları üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na "iftira," "hakaret," "kişisel dataları hukuka ters olarak ele geçirmek," "kamu görevlisine misyonundan ötürü hakaret" teziyle cürüm duyurusunda bulunmuştu. 

Toklu, kabahat duyurusu dilekçesinde ise Paramount Otel'de 2020 yılı Eylül ayında ailesi ile birlikte kaldığını belirterek, "Konaklama bedeli olan 35 bin lirayı otelin hesabına şahsi hesabımdan gönderdim. Buna dair banka dekontu ektedir. Argüman edildiğinin bilakis kelam konusu otelde rastgele birinin konuğu olarak kalmadım" demişti.

Ayrıntılar

Ayrıyeten bakınız

858,480Konular
981,441Mesajlar
29,603Kullanıcılar
_yunusok_72Son üye
Üst Alt