Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sedat Peker'in İddialarının Ardından Veyis Ateş Bugün Habertürk'te Yayına Çıkacak mı?

Sedat Peker'in İddialarının Ardından Veyis Ateş Bugün Habertürk'te Yayına Çıkacak mı?
0
40

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-15b95df3791d5ca42d8794a36213fd6e0d1c292e.jpg

Sedat Peker'in 9. görüntüsündeki savların akabinde, Habertürk TV sunucusu Veyis Ateş'in bugünkü akşam haberlerini sunup sunmayacağı merak konusu olmuştu.

Medyakoridoru'nun kanal kaynaklarından edindiği bilgiye nazaran, Veyis Ateş'in bu akşam ekranda olmayacak. Teze nazaran; Habertürk'ün bugünkü akşam haberlerini, kanalın bir öbür ekran yüzü Ceren Bektaş Atuk sunacak.

Canan Kaya, Twitter'dan yaptığı paylaşım ile haberi üç başka şahıstan teyit ettiğini aktardı.

Sedat Peker, dün yayımlanan 9. görüntüsünde şu sözleri kullanmıştı

"Paramount Otel var. Sahibi kim, Sezgin Baran Korkmaz. Bu arkadaş Türkiye’de de ABD’de de aranıyor. Bu adamın otelinde kimler var. Bölge Yönetim Mahkemesi Lideri Esad Toplu, o kadar rahatlar ki sıfır X5 ile işe gidiyor. Tayyip abi niçin alamıyor bunu. Onu da anlatacağım.

Veysi Ateş, tatil grubunda. Bunlar tatili de birlikte yapıyorlar, kesmeyi de birlikte yapıyorlar. Resul olaya sonradan dahil olacak, bunlar tatil grubu. Bir de Muğla Emniyet Müdürü, Marina vardı ya, el konulan, artık de otele el koyuyorlar. Sezgin Baran Korkmaz, en son Mübariz de demişti, sendeki dokümanlar benim şirketim fakat bende yok demişti, bende var kardeşim. Sakın onlarla anlaşayım deme, patlatırım rezil olursun. Müşteri portföyünün tamamı bende, hangi yargıçlar savcılar. Siz aranan adamın otelinde ne işiniz var? Hani lan faturalarınız? Suit odada kalıyorsunuz, 100 bin lira yapıyor, lan sizin maaşınız kaç para, hani fatura."

858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt