Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sedat Ucan Anam (Ens) İlahisi Sozleri

Sedat Ucan Anam (Ens) İlahisi Sozleri
0
98

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Anam (Ens) İlahisi Sozleri Sedat Ucan

Anam

Dokuz ay karnında taşıdın beni
Kulağıma nenni soyledin nenni
Canım anam gonul arzular seni
Ayağın altında cennet var anam

Nerdesin anam seni ozlerim
Geleceksin diye yolunu gozlerim
Anam anam anam ey canım anam
Bilmiyorum hangi derdime yanam anam

Gece ağladıysam uykum kacardı
ustune rahmet sacardı
Senin nur yuzunde guller acardı

Ak sutun buyuttu kucuk bedeni
Beşiğe koyup da sallardın beni
Bilsen ki ben nasıl ozlerim seni
Ayağın altında cennet anam

Fatma anamıza komşu olasın
Gonlumun icine akıp dolasın
Sen cennet ehli bir ana olasın

Similar threads

Canım Anam ilahisi sozleri Canım Anam İlahisi Feyzullah Koc Hz resulallah efendimiz buyuruyorlarki cennet anaların ayakları altındadır Ey anasının kıymetını bilmeyen canlar ananızın kıymetını bilin yarın mahşer meydanında hz Veysel Karani ile beraber olmak isteyenler HzMusa as...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Cıkayım Gideyim Cıkayım gideyim urum eline (aman) Arzuhal vereyim yarim beylerbeyine (aman) Kimleri sarayım yar senin yerine (aman) Gizli gizli Sevdalarımız aşikar oldu (aman) Bize bu ayrılık canım mevladan oldu (aman) Cıkayım gideyim bir uctan uca (aman) Gostereyim sana canım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
En Guzel Anneler Gunu İcin Şiirler, Anneme Mektup Ben bu gurbete ile duştum duşeli, Her gun biraz daha suzulmekteyim Her gece, icinde mermer doşeli, Bir soğuk yatakta buzulmekteyim Boylece bir lahza kaldığım zaman, Geceyi koynuma aldığım zaman, Gozlerim kapanıp daldığım zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Anne Sevgisi İle İlgili Şiirler Anne Sevgisi Benim ufak bir kalbim var Carpar orda annemin sevgisi Kulaklarımda hep onun sesi Annem en sevimli arkadaşım Beni bana anlatan odur Hayat bahcesine giden yol Başlar onun şefkatli kucağında Hayatıma bin bir cicek katan odur Annem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Anneler Günü Özel Şiirler, Anneme Mektup Ben bu gurbete ile düştüm düşeli, Her gün biraz daha süzülmekteyim Her gece, içinde mermer döşeli, Bir soğuk yatakta büzülmekteyim Böylece bir lâhza kaldığım vakit, Geceyi koynuma aldığım vakit, Gözlerim kapanıp daldığım süre, Tekrar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,475Konular
981,237Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt