Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seferad - Seni ne cok sevdigimi

Seferad - Seni ne cok sevdigimi
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Seferad Seni ne cok sevdigimi Hemen hangi rüyadasın, Neredesin kimbilir, Seni ne fazla sevdiğimi bir ben bir Allah bilir, Seni ne çok sevdiğimi bir ben bir Allah bilir Hiç bir süre görmesem bile, bildiğini bilmesemde, Seni ne çok sevdiğimi bir ben bir Allah bilir, Seni ne çok sevdiğimi bir ben bir Allah bilir Bu aşk hiç bir vakit bitmez, o bakışlar silinmez, Seni ne fazla sevdiğimi hiç kimseler bilemez, Seni ne fazla sevdiğimi hiç kimseler bilemez Seni her zaman düşündüğümde, ötüğüm aklıma gelir, Seni ne çok sevdiğimi bir ben bir Allah bilir, Seni ne çok sevdiğimi bir ben bir Allah bilir Bana dokunduğun günü, kalbime konduğun o günü Sözde bu günmüş gibi hatırlarım sevgilim Seni ne çok sevdiğimi anlatamam sevgilim, Seni ne çok sevdiğimi anlatamam sevgilim  

Similar threads

Sefarad şarkıları Sefarad son album Seni Ne Cok Sevdiğimi şarkısı Seni Ne Cok Sevdiğimi Şarkı Sozu imagessefaradseninecoksevdigimisarkisozu5adae3df1fa80 Şimdi hangi ruyadasın, Neredesin kimbilir, Seni ne cok sevdiğimi bir ben bir Allah bilir, Seni ne cok sevdiğimi bir ben bir Allah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
seni sevdigimi Ah bir söyliye bilsem sana Seni ne fazla sevdiğimi Uzanıp tutabilsem ellerini Yüreğim yüreğine kavuşsa Benden çok uzaklardasın sevdiğim Sen içime çektiğim nefesim Aldığım her solukta benimsin Düşlerimde yalnız düşlerimdesin Seni uzaktan sevmekte güzel Bana uzakken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
karısık damar sözler damardan kısa sözler damar sözler damar hasret sözleri damara bağlayan mekanı Varmı daha ağır yük, hasreti çekmek kadar yaşama sebebimsin, ekmek kadar su kadar Ayrılığın, hasretin her şeyin bir hazzı var seni hatırasına yapmak da hoş seni arzulamak kadar » Seni ne değin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
BeN sEnİ sEnSiZdE YaŞaRıM Daha ne değin derin yaralara ev sahipliği yapacak kalbim bilemiyorum Kokunu özleyeceğim en çok biliyorum Bir tek kokudur geçmeyen zamanla Her duyulduğunda azıcık daha keskinleşen Hala burnumda seni düşündükçe içimi yakan kokun Birde gözlerin, güneş açınca deniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
En güzel etkileyici sözler etkileyici sözler güzel sorular hoş sözler en güzel en sorular En hoş güzel sözlerle karşınızdakinin kalbini fethedebilir ona sevgi sözcüklerinizi haykırabilirsiniz ) 1549101076 1549101076...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,496Konular
982,184Mesajlar
30,117Kullanıcılar
alisahn46Son üye
Üst Alt