Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sefgiyi günnüyüm

sefgiyi günnüyüm
0
39

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
sefgiyi günnüyüm sefgiyi günnüyüm, bu gece o kanatlı şirin şeyley tekrar geldiler öpeyek uyandıydılay beni iyiki de uyandıydılay yahut poponda yayım kilo ekkle uyuyunca kabus göyüyom , neysem kakam gelmis anneciimi uyandıymak için ııngaa ıngaa sonunda uyandılay ya bi gün agzım yıytılacak bunnayı uyandıycam diyeanneciyim nasıl tatlı bakıyo bana tıpatıp o sefimli kanatlı şeyley gibi bi de kokusu vay mis gibi duy biyas şiyinnik yapıyım da mutlu olsun canım annecimpopomu temisleyip o beyas tozu süydükten sonya beni sayıp saymaladı öptü okşadı sonya uyudu amanın ufak dayım geliyo yine dop gibi havaya atacak beni ya tutmayı da biymiyo boynum kıyılcak diye fazla koykuyom, bi de beni çook gıdıkyıyooo güyünce de çok seviniyo hele ben bi büyüyüm onu gıdıklayayak kaydıyacam, üstünde de tepincemgünnüyüm bugünnğk bu kadfay canım pai pai sefgiyi günnüyüm, bugün eve tanıdık olmayan biyileyi geldiler illa da beni sevecekler ama ben çook koykuyoom hele şu nasıl bakıyo bana ööle yaa annneciiim beni sakın ona veymee ıngaaahah senin kucayını fazla sefiyom ben anneciim bi de şu misafiyley pek bi malmış yok niye ağlıyomuşum sen ne anlaysın ne biyiyon beyki kakam geydii beyki acıktım mama istiyom beyki anneciimin o datlu beyas sütünden istiyoyum, beyki uykum geydi ola ki pişiğim var ben sana niye ööle somuytuyosun diye soyuyomuyum ya şu annemin sölediklerini bi gün tende tekyay edebilecek miyin duy bi deneyim aan yok oymadı bi daa aaa aaa aaa nee ay ay o ne anneciğim nasıy sevindi aanee dememe canım anneciyim çokm mutlu oldu du o vakit bol bol bol piyatik yapiyim aa aaneee, aaanneea, annee aha oydu iştea nne yavaş yav beni tükyüye boydun ama çok dalu seviyo beni anneciim ben çook seviyom senihaydaaa şimdide babam geydi babacıım sakayını kes çok acıtıyooo bi de başımı düsgün tut boynum acıyoo babacım baabaa diyo hmms anladım annemi kıskanmış öyle bi üzüydü du bi de baba demeye çalışıyım baa baaa baaabaaa oydu oydu yaşasın ay babam da öyle bi mutlu oldu yavaş çeviy baba kafam dönüyo ingaaahıh şööle güsey güsey otuyayım aha tükyüklü amcam da geldi gıdıklam a hihhihihi gıdıklama hihihi ayy yüzümün hey yeyi tükyük oydu ay yoyuydum acıktım du biyas süt isteyim ingaaa ingaaa ingaaa gadi günnük pai pai ben gana gana süt içcem büyüycem badi badi yüyüycem  

858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt