iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
1 paket yassı spagetti
150 gr tavuk göğsü
67 adet mantar
Yarım bardak süt
100 gr krema
1 yemek kaşığı köri
1 adet tavuk bulyon
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Tuz
Hazırlanışı
Spagettiyi kırmadan derin ve büyük tencere içerisinde haşlıyoruz Diğer yandan etimizi rondoda çekip kıyma haline getiriyoruz ve yarım çay bardağı sıvı yağ ile tava da rengi değişene kadar kavuruyoruz, yıkadığımız mantarları da rondodan çekip tavukların üzerine ekleyip suyunu salıp çekene kadar kavuruyoruz 1 adet bulyonu yarım çay bardağı sıcak suyun içerisinde eritip karışıma ekliyoruz Krema ve sütü ilave edip kaynama noktasına gelince altını kapatıp köriyi ilave edip karıştırıyoruz ve spagettimizin üzerine döküp sosun makarnaya geçmesini sağlıyoruz afiyet olsun ?
1 paket yassı spagetti
150 gr tavuk göğsü
67 adet mantar
Yarım bardak süt
100 gr krema
1 yemek kaşığı köri
1 adet tavuk bulyon
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Tuz
Hazırlanışı
Spagettiyi kırmadan derin ve büyük tencere içerisinde haşlıyoruz Diğer yandan etimizi rondoda çekip kıyma haline getiriyoruz ve yarım çay bardağı sıvı yağ ile tava da rengi değişene kadar kavuruyoruz, yıkadığımız mantarları da rondodan çekip tavukların üzerine ekleyip suyunu salıp çekene kadar kavuruyoruz 1 adet bulyonu yarım çay bardağı sıcak suyun içerisinde eritip karışıma ekliyoruz Krema ve sütü ilave edip kaynama noktasına gelince altını kapatıp köriyi ilave edip karıştırıyoruz ve spagettimizin üzerine döküp sosun makarnaya geçmesini sağlıyoruz afiyet olsun ?