Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sefirin Kızı adım adım zirveye koşuyor! 3. bölüm fragmanı yayınlandı...

Sefirin Kızı adım adım zirveye koşuyor! 3. bölüm fragmanı yayınlandı...
0
115

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
sefirin_kizi_3_yeni_bolum_fragmani_yayinlandi_nare_ve_sancar_montenegroda_1577167592_2174.jpg

Başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in rol aldığı Sefirin Kızı'nın 3. kısım fragmanı yayınlandı. Birinci kısımdan izleyicinin dikkatini çekmeyi başaran Sefirin Kızı serisi 2. kısmında doruğa koştu.

Star TV'nin yeni serisi Sefirin Kızı 2. kısmıyla 23 Aralık Pazartesi akşamı ekrana geldi. Başrolünde Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu üzere başarılı oyuncuların bölge aldığı serinin direktörlüğünü ise Emre Kabakuşak üstleniyor.  İkinci kısmıyla ekrana gelen Sefirin Kızı, #efeninkızı hashtag’i ile içtimaî medyada da gecenin en çok konuşulan serisi olurken, tüm öbeklerde da reytingini yükseltti.

Destansı aşk hikayelerinin anlatıldığı Sefirin Kızı 3. kısmıyla 30 Aralık Pazartesi akşamı ekrana gelecek. 

3. KISIMDA NELER OLACAK?

3. kısmın birinci fragmanı yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin fragmanında Nare'nin "Kızım şu anda pederimin elindeyken bana 'Sefirin kızı' deme" lafları dikkat çekiyor. Nare ve Sancar'ın Karadağ'ın Montenegro kentindeki macerası yeni kısma damga vuracak.

İŞTE FRAGMAN;

Similar threads

Başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in rol aldığı Sefirin Kızı'nın 3. bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölümden izleyicinin dikkatini çekmeyi başaran Sefirin Kızı dizisi ikinci bölümünde zirveye koştu. Star TV'nin yeni dizisi Sefirin Kızı 2. bölümüyle 23 Aralık Pazartesi akşamı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in rol aldığı Sefirin Kızı'nın 3. kısım fragmanı yayınlandı. Birinci kısımdan izleyicinin dikkatini çekmeyi başaran Sefirin Kızı yeni kısım fragmanında hayranlarına beklenmedik spoiler verdi. Star TV'nin yeni serisi Sefirin Kızı 2. kısmıyla 23...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in rol aldığı Sefirin Kızı'nın 3. bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölümden izleyicinin dikkatini çekmeyi başaran Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanında hayranlarına beklenmedik spoiler verdi. Star TV'nin yeni dizisi Sefirin Kızı 2. bölümüyle 23...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in rol aldığı Sefirin Kızı'nın dün akşam 3. kısmı izleyiciyle buluştu. Birinci kısımdan izleyicinin dikkatini çekmeyi başaran Sefirin Kızı serisinin 4. kısmında neler olacağı merak konusu oldu. Pekala Sefirin Kızı 4. kısım fragmanı ne hengam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in rol aldığı Sefirin Kızı'nın geçtiğimiz akşam 6. kısmı izleyiciyle buluştu. Birinci kısımdan izleyicinin dikkatini çekmeyi başaran Sefirin Kızı serisinin 7. kısmında neler olacağı merak konusu oldu. Sancar Efe mahpustan çıkacak mı? Gediz'le Nare...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,496Konular
981,796Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt