Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sefirin Kızı ekibinden Engin Akyürek'e anlamlı doğum günü partisi!

Sefirin Kızı ekibinden Engin Akyürek'e anlamlı doğum günü partisi!

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
j9LqF_1602686979_5415.jpg

39 yaşına giren başarılı oyuncu Engin Akyürek'e yer aldığı Sefirin Kızı dizisindeki ekibi doğum günü sürprizi yaptı. Sosyal medyada paylaşılan karelerde Akyürek'in mutluluğu yüzünden okunuyordu.

Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Sancar Efe karakterini oynayan Engin Akyürek'e dünyanın dört bir yanından doğum günü mesajı geldi. Yurt dışında ciddi bir hayran kitlesi olan oyuncunun hayranları UNICEF'e yardım bağışında bulundu.

g23Dp_1602687096_5274.jpg

Koronavirüs süresinde olumsuz etkilenen çocuklar için yapılan bağışa Akyürek, duygulandı. UNICEF sertifikasınında içinde bulunduğu bir parti ile dizinin ekibi sürpriz hazırladı.

Q4Yy4_1602687118_9408.jpg

Genç ve başarılı oyuncunun heycanı ve mutluluğu sosyal medyadan paylaşılan karelere yansıdı. Akyürek duygularını "Sevgilerini ve desteklerini her zaman büyük bir mutlulukla hissettiğim bu kıymetli insanların her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum. Doğum günümü kutlamak için her yıl bu denli anlamlı ve değerli kampanyalar yapıyor olmaları onların da ayrı ayrı her birinin ne kadar değerli olduklarının göstergesidir" sözleriyle anlattı.

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt