şefkat yığın melekler samanyolu tv'de şefkat tepe dizisi var sayfa da göremedim ben de paylaşmak istedim Dizi 1997 yılında Güneydoğu'da geçmektedirTerörolaylarının tavan yaptığı bu yılda yurdun dörtbir yan ailelere hergün acı haberler ulaşmaktadır Bölgede askerlik yapan gencecik çocuklar teröristlerle çaba ederken aileleri de evlerinde binbir acı ve özlemle haberleri takip etmektedirler Gözyaşı hergün öbür bir evden ama benzer gerekçeyle akmaktadır Oysa alan için göz ardı edilen bir gerçek daha vardır Anılan bölgede askerler evet şehit olurken aynı zamanda alan halkı da bundan ciddi zararlar görmektedir Terör onları da vurmakta ve çoğu aile paramparça olmaktadır Evler yakılmakta, ahali terör yada devlet yanlısı diye sınıflandırılmakta ve devlet yanlısı olanlar teröristler kadar aileleriyle birlikte öldürülmekte, ufak çocukları cebren dağa çıkarılmaktadır Hikayemizin temelini de bu oluşturmaktadır Bölgede yaşayan bir çocuk kazandığı Kara Harp Okulu'na giderken geride kalan ailesi teröristler göre vahşice katledilir Geride yalnızca kahramanımızın minik kardeşi kalır Yalnız bu küçük kız da teröristler tarafından kaçırılır Hatta bu kıza ailesinin askerler kadar öldürüldüğü yalanı söylenir ve buna inandırılır Kız büyürken abisi de okulu bitirmek üzeredir Abisinin hayatta ondan diğer kimsesi kalmamıştır Dolayısıyla okuldan mezun olunca tek amacı vardır kahramanımızın Yıllar önce kaçırılan kardeşini bulmak dizi ben beğenerek peşine düşüp takip ediyorum her cumartesileri samnyolu tv'de 19:45 de izlemek isteyenlere kuvvetle tavsiye ederim meleklersefkattepe5c57d94bccd44alt sefkattepe5c57d94c09f8egifalt :d040: D040 :d040: