Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şeftali Aromalı Soğuk Çay Yapımı (Ice Tea)

Şeftali Aromalı Soğuk Çay Yapımı (Ice Tea)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Şeftali Aromalı Soğuk Çay Yapımı (Ice Tea) Tarifi İçin Malzemeler

*2 su bardağı demlenmiş çay
*3 su bardağı kaynamış su
*2 adet şeftali
*2 yemek kaşığı şeker ya da 2 tatlı kaşığı bal (hangisi varsa)
*Yarım limon suyu

Şeftali Aromalı Soğuk Çay Yapımı (Ice Tea) Tarifi Yapılışı 2 su bardağı demlenmiş çay ve 3 su bardağı kaynamış suyu bir sürahiye koyuyoruz 2 adet şeftalinin kabuklarını soyup rondoda püre haline getiriyoruz Püre haline gelen şeftalilerimizi süzerek sürahiye döküyoruz Ben 2 yemek kaşığı şeker ilave ettim Siz 2 tatlı kaşığı bal da koyabilirsiniz Su ve demlenmiş çay sıcak olduğu için bal ya da şeker kendisi eriyecektir Ardından yarım limonu da sıkıp süzerek sürahiye koyuyoruz Yemek kaşığı ile karıştırıp dolaba soğuması için koyabiliriz Soğuduktan sonra afiyetle içiyoruz tabiki Biliyoruz ki özellikle Ramazanda soğuk içecekler iftarda güzel gidiyor, denedim ve hoşuma gitti, umarım seversiniz Afiyet olsun
Not: pişirme süresini seçmeden paylaşım yapamıyorum o yüzden öylesine beş dakika olarak seçtim Pişirme işlemi yapmıyoruz

858,478Konular
981,309Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt