iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
2 paket tarife göre çırpılmış krem şanti
2 tane büyük şeftali
2 paket torku kremalı bisküvi
1 yemek kaşığı granül kahve
1 paket halley
Sosu için;
1 paket çikolata sosu
25 su bardağı süt
Süslemek için;
Ben şeftali kullandım
Hazırlanışı
Halley, bisküvi ve şeftali küçük küçük doğranır Çırpılmış krem şanti ile birleştirilir
Granül kahve 1 yemek kaşığı sıcak su ile eritilir ve malzemelere karıştırılır
İstenilen bir kalıba boşaltılır ( ben 24 cm kelepçeli kalıp kullandım )
1 paket çikolatalı sos 25 su bardağı ile pişirilir Pastaya dökülür
İsteğe göre süslenir ( ben şeftali kullandım)
1 gece buzlukta bekletilir
Donan parfeyi dilimleyerek servis edebilirsiniz
Özellikle bu sıcak yaz günlerinde yiyebileceğiniz harika yaz tatlısı
2 paket tarife göre çırpılmış krem şanti
2 tane büyük şeftali
2 paket torku kremalı bisküvi
1 yemek kaşığı granül kahve
1 paket halley
Sosu için;
1 paket çikolata sosu
25 su bardağı süt
Süslemek için;
Ben şeftali kullandım
Hazırlanışı
Halley, bisküvi ve şeftali küçük küçük doğranır Çırpılmış krem şanti ile birleştirilir
Granül kahve 1 yemek kaşığı sıcak su ile eritilir ve malzemelere karıştırılır
İstenilen bir kalıba boşaltılır ( ben 24 cm kelepçeli kalıp kullandım )
1 paket çikolatalı sos 25 su bardağı ile pişirilir Pastaya dökülür
İsteğe göre süslenir ( ben şeftali kullandım)
1 gece buzlukta bekletilir
Donan parfeyi dilimleyerek servis edebilirsiniz
Özellikle bu sıcak yaz günlerinde yiyebileceğiniz harika yaz tatlısı