Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

"Şehidim, Ses Ver, Tut Ellerimi”

"Şehidim, Ses Ver, Tut Ellerimi”
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Şehidim, Ses Ver, Tut Ellerimi 1548932449 1548932449 sehidimsesvertutellerimi5c52d56944a6bsehidimsesvertutellerimi5c52d56944a6b http:wwwulkucuhabercomhaberuploads723maxi Şehit Eşi Ülkü Arslan: Vatana bir şehit verdim, bir tane daha yetiştireceğim Oğlum var arkada, babasının kanını yerde koymayacak… id Bitlis'in Çeltikli mevkiinde, terör örgütü PKK militanlarınca döşenen mayına basarak şehit olan ve Samsun'un Havza İlçe Mezarlığı'nda dün toprağa verilen Jandarma Uzman Çavuş Kaşif Arslan'ın eşi, mezarlığa kapanarak, Şehidim, ses ver, tut ellerimidiye ağladı Şehit Kaşif Arslan'ın, operasyona çıkarken arkadaşlarına, şehit veya gazi olacağını söylediği öğrenildi Şehit Uzman Çavuş Kaşif Arslan'ın eşi Işık Halkası, 15 yaşındaki oğlu Efe, annesi Muazzez, babası Selim, ağabeyleri, Şenol, Erol ve Üsteğmen Erhan Arslan, kayınpederi Mehmet ve kayınvalidesi Sevgül Gizli ile yakınları mezarı başında Kur'anı Kerim okuyup salavat getirdi Havza İlçe Mezarlığı, dün tüm Türkiye'yi ağlatan şehit eşi Ayla Arslan'ın gözyaşlarına tanık oldu Şehit eşinin mezarına kapanarak, Sen büyüksün Rabbim, ona cennetini, hoş nimetlerini ver Şehidim; ağabeylerin geldi, oğlun geldi Annelerin, babaların, dostların, arkadaşların geldi Gördün mü bizleri koçum, işittin mi bizi, bir isteğin var mı bizden koçum? Yapmam gereken bir isteğin var mı? Vazifem varsa yapayım yerine getireyim Emrin varsa yapayım koçum, aslanım benim Bu dünyadan bir isteğin varsa ben yapayım koçum Ben çok güçlüyüm, ayakta duracağım senin için Oğlumuz için ayakta duracağım koçum Ben şehit eşiyim, senin için ayaktayım ben, yaşarsam senin için yaşayacağım Dün akşam seninle konuştum, bugün neden konuşmuyorsun koçumdiye kısık sesle ağıtlar yakması herkesi ağlattı Şehidin mezarı başında dua eden yakınlarını gözyaşlarına boğan Ayla Arslan'ın yakarışları, eve dönüşte de yaşandı Kayınları göre uzanıp sarıldığı mezarlıktan kaldırılırken baygınlık geçiren şehit eşi, otobüse bindikten daha sonra PKK'ya lanet yağdırdı Ayla Arslan, Beni kocamdan koparanlara lanet olsun Beni ciğerimden alanlara lanet olsun Oğlumu öksüz koyanlara lanet olsun İçime ateşler saldılar Ama dimdik ayaktayım Şehit eşiyim Tüm şehit ailelerine misal olsun Herkese misal olsun Vatana bir şehit verdim, bir tane daha yetiştireceğim Onların da ocaklarına kor ateşler düşsün Seni şehadetlerle uğurladım, tekbirlerle uğurladım, mekanın cennet olsun Bir Kaşif şehit öldü, bir Kaşif daha gelecek Oğlum var arkada Babasının kanını yerde koymayacak Aslanım benim Şehidim ölmedi Akıttığı kanlar cennetinde gül olsundiye konuştu Acısını ne devletin ne de kulun anlayabileceğini, bu acının yaşanmadan anlaşılmayacağını dile getiren Hale Arslan, terörün bitirilmesini istedi Eliflerim, Efelerim, Ayşelerim, Fatmalarım kimsesiz, yetim kalmasındiyen Hale Arslan, Eşler yaşam ortağını yitirmesin Devlet duysun sesimi İbret olsun aleme, ibret olsun, şehitlerimiz ölmesin Daha fazla kanlarımız dökülmesin Bu vatan için savaşanlara Allah şiddet güç versin Allah'ım sensin benim tek dayanağım, ne devlet anlar beni, ne halk müziği anlar beni Ciğerine bu ateşler düşen bilir Fakat ben gurur duyuyorum Vatanım sağ olsun, yiğidim sağ olsun Bir Kaşif gitti Bir Kaşif daha gelecek Canımız feda olsun Durdurun bu canilerişeklinde yakarışlarda bulundu Şehidin annesi Muazzez Arslan, daima Kahrolsun PKKdiyerek haykırış ettikten sonra, Efe mi asker edeceğiz, babasının kanını yerde koymayacakdedi Şehit ağabeyleri Şenol Arslan, Buradakiler defalarca yeğenlerim Tümü askere gidecek Kahrolsun PKK, kahrolsun Ermeniler, onlar Ermeni tohumuderken, Üsteğmen Erhan Arslan, Biz ağlıyoruz ama sevinçten ağlıyoruz Mutluluk gözyaşları bunlar Hainler sevinmesin Bilsinler ancak vatanımızı kimseye, hiç kimseye böldürmeyeceğiz Bundan herkes emin olsundiye konuştu Kardeşi Kaşif Arslan'ın operasyona çıkarken arkadaşlarına, Ben bugün şehit ya da gazi olabilirim Herhangi bir şey olursa evimin anahtarı cebimde Kan grubum A grubudur Bugün hissediyorum Bugün mutlaka bir şeyler olacak Vatan sağ olsundediğini kaydeden Erol Arslan ise, Biz de diyecek bir şey bulamıyoruz Hainleri sevindirmiyoruz Söylenecek bir sözcük yok Hainler unutmasın, hiçbir zaman dar edemeyecekler Vatan bölünmeyecek, onlara böldürtmeyeceğiz Bu vatan ebediyen ayakta kalacak Tarih böyle yazılı, böyle çizilmiştiraçıklamasını yaptı  

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt