Şehidimin kanı yerde kaLmasıN asın bu katili nefes almasın şehidimin kanı yerde kalmasın Seksendört yılında Siirt ilinde Birincil pusuyu kurdular Eruh yolunda Mehmedim’in türküsü alem dilinde Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Okullar camiler yanmış harap Üç günlük bebeğe kurşun bunalmış Analar her zaman yasta boynu bükülmüş Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Yakılan köyleri anlatır biri Dili dolaşıyor benzi sapsarı Gidenler yeniden dönmüyor geri Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Suriye Bekaa dolaşıp durdun Çoluğu çocuğu ölüme sürdün Birinci dersini Kenya’da gördün id Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Gözün okumuş olsun yurda güzel geldin Onbeş sene bekledik niye geç kaldın Sürdüğün saltanat bitmezmi sandın Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Fırsat verilirse hizmet edecek Çoban olup dağda davar güdecek Bir yolunu bulsa Şam’a gidecek Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Bu rezil yüzünden ne canlar yandı Otuzbin can gitti ocaklar söndü Annem de Türk dedi Kıble’ye döndü Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Suriye İran Irak destek olmasın Avrupa bu işe köstek olmasın Gerek değil gözlemci filan gelmesin Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Pişmanlık yasası çıksın ne aramak Bunun Türkçesi katile bağışlama aramak Abesle iştigal resmen halt yemek yemek Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Yetim yavruların yükselen sesi Egemen bey savcı bey dinleyin bizi Kırılsın o kalem yazmasın yazı Asın bu katili nefes almasın, Şehidimin kanı yerde kalmasın Üzgün sızlayan analar gördüm Düşündüm taşındım kararı verdim İlmeği yağladım urganı gerdim Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Şehit Hüseyin’in oğlu büyümüş Mahkemede bir bak yiğit ne imiş Biz kararı verdik değil artık dönüş Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Yerin yurdun kesin gizli olsunlar Adresin İmralı böyle bilsinler Dağdaki itlerin gelip alsınlar Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Avukatlar gelip gelip gitsinler İmralı havası alıp gitsinler Savunmana kanıt bulup gitsinler Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Yetmiş avukata ne gerek vardı Dangalos Dallama gelse yeterdi Üçü bir arada olup biterdi Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Şehidin geride oğlu kızı var Yanmış yüreklerde dinmez ağrı var Bir bilsen kellende kimin gözü var Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Şehitlikte açık görüş olmuyor Feribotla bacı kardeş gelmiyor Olanları aklım fikrim almıyor Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Tümce şehitlerin adı sorulsun Kıssadan hisse hesap görülsün Artı uzatmayın kalem kırılsın Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın