büyük kasaba haricen okumak! melekler bilindiği gibi uzun ve şüpheli bir tercih dönemindeyiz ve benim sizlere gerçekte fazla ihtiyacım var kısacası lafa başlayayım: ünivrsiteye hazırlık çok stresli huzursuz fazla fazla baskı bir dönemdi en azından benim için şehvetli biriyim bu dönemde çok pozitif gözyaşı akıttığımı söyleyebilirim her neyse sonuçlar geldi ve yaşadığım sehirden hiç bir istediğim birim tutmamakta ve şehir halkı dışı tercih yapmam gerekiyor hoş bölümler hiç bilmediğim gitmediğim adını yalnızca haritalarda gördüğüm şehirlerde tercih listesinde dahil seçim ettiğim sehirler yaşadığım yere en fazla 5 saat uzaklıkta yerler lakin nede olsa gurbet el ve en önemliside gitmeyi bi pek isterken bir yandanda duygusallık basıyo ve ailemden ayrılmak diğer bi şehire yapayalnız gitmek koyuyo bana sizce sehir dışarıya okumalımı bir öğrenci ya da okurken başlarda neler yaşadığını izah etmek isteyen olursa fazla sevinirimsehirdisindaokumak5c51930819ab8gifalt :hmm: Stupid :hmm:sehirdisindaokumak5c51930819ab8gifalt :hmm: Stupid :hmm: