Şehit Olduğu Yer : Hakkari Çukurca 1995 hakkari şehitleri hakkari çukurca şehitleri 1995 çukurca Adı Soyadı : Vefalı Türkyılmaz Doğum Yeri : Ankara 1974 Baba Adı: İsmail Ana Adı: Selma Medeni Hali: Bekar Sınıfı, Rütbesi: Jandarma Çavuş Sicili Tertibi: 19742 İl JKlığı Hakkari Şehit Olduğu Yer : Hakkari Çukurca Gölgelibeş Mevkii 10071995 Çukurca'nın dağlarından merhaba Sevgili Anneciğim babacım nasılsınız iyimisiniz iyi olmanızı yüce Allahtan dilerim O pamuk ellerinizden öperim Abimin ellerinden kardeşimin ve yeğenimin gözlerinden öperim Eğer beni soracak olursanız ben çok iyiyim Eksik kalan günlerimizi saymakla uğraşıyorum ve ayakta kalmakla uğraşıyorum İki tane PKK denilen piçlerle uğraşıyoruz biliyorsunuz ama sonunda acı günlerimiz bitecek her tarafta değişik bir hayata kavuşacağım ve yerden Türkyılmaz ailesi toplanacak Annem senin yüzün defalarca gülecek Annem bizi bu yaşa değin çok büyük destekle yetiştirdin Allah'ın izniyle bundan daha sonra dertler bitecek tatlı ve mutlu günler gelecek Bundan Böyle şu Galibiyet gilde, gelsede biz kurtarsalar ama şuan da nöbet harici hiçbir işimiz değil Kalk nöbet tut yat bu mektubu yazdığımda da maaşımı alıyoruz ve para sıkıntısı tekrar kalktı anam yine burada patron Sadık Aynur nasıl iyi mi iyi olmasını cenabı Allahtan dilerim Baban nasıl dedemgil nasıl iyilerdir inşallah Allah onları başımızdan beceriksiz etmesin Anne bundan böyle bana ailemize yakışır gelinini hazırlamaya başla kara kaşlı kara gözlü olsun Neyse canım hoş olsun kızmadın değil mi Annem şafak çok yakın sizleri tekrar fazla özledim Sizi seven asker oğlunuz Eski günler burnunda tütüyor Vefalı’ın (Türkyılmaz) Çukurca'dan yazmıştı mektubunu; Teskereyi alınca, Türkyılmaz ailesi her tarafta toplanacak Annem, senin yüzün yeniden gülecek Bizi büyütene dek neler çektin Fakat bundan daha sonra mutlu günler gelecek Mutlu günler umuduyla Vefalı bundan başka dileği vardı anasından: Anne artık ailemize yakışır gelini kızını hazırlamaya başla Kara kaşlı, kara gözlü olsun Şaka bir yandan şafak çok yakın Beni bekleyin id Sadık Türkyılmaz