Şehİt Pİyade BİnbaŞi Bedİr Karabiyik piyade binbaşı bedir karabıyık bedir karabıyık piyade kıyafetleri kıyafeti elbiseleri Merhaba,4 Nisan 1994 tarihinde SarıkamışKızılçubuk Köyünde teröristlerle girdiği çatışma sonucu şehit olan Piyade Binbaşı Bedir KARABIYIKın Şehitler Mektubu isimli kitapta bulunan annesi ve eşine yazdığı vasiyetnameleri aktardım istedimPiyade Binbaşı Bedir KARABIYIK şehit olmadan 7 ay önce geçici görevle gittiği Hakkari'den döndükten sonra Sarıkamış'a gelip,tüm borçlarını öder ve arkadaşlarını telefonla arayarak ''Ben nisan ayında göreve gideceğim''deyip herkes ile helalleşirEşine ise şehit olmadan bir hafta önce telefonla arayıp,''Birliğimdeki çantamda iki adet mektup var,şehit olduğum takdirde mektupları alırsın''derŞehit olduğunda Bedir KARABIYIK'ın sağ üst cebinde bir Türk Bayrağı,annesinin saç teli ve ufak Kur'anı Kerim bulunmaktaydı VASİYETİMDİR Hoş Hanımcığım; Şu Anda ayrılık zamanıdırSen genç,oğulcuklarım çok küçüksünüzSizi mesut ve bahtiyar etmek için fazla çalıştımÇileli bir hayattı bu,beraber yaşadıkBeni anlamışsınızdırGöğsümün içindeki kafesine sığmıyorduÇok dua aldımBu sebepten uzun ömür ve hayır ümidim varFakat ben kefenimi her zaman üzerimde hissettimEcel gelirse safa gelsin onunla arkadaşım benYeter ama son nefes de mümin olarak göçeyimHak vaki olur ki inşallah şehit olurumSana matem demiyorumSeven sevdiği için elbet ağlarMüsterih olHaram lokma yemedinizYedirmedimBilmeden işlediklerimizi Allah affetsin Çocukları güzel tut,her zaman tatlı sözler söyleOnlar Allah'ın izniyle şanslı insan olurlarBüyük oğlum hırçındır fakat merhametlidir,küçük oğlum hem akıllı keza iyi huyludurİkisinde de siyasi akıl vardırDevlet adamı olabilirler,o yöne yöneltmeye çalışDemin dostlarım kimlerdiyse onlarla irtibatı kesmeyinBen senden razıyım Allah da razı olsunAllah cennet nasip ederse seni de yanıma versinİffet,iffet ve hanımefendiliğiyle tekrar tekrar bir yıldızdınHoş yüzünü Allah nasip ederse her yerde görürüm ama dünyada lakin ahrette Hakkınızı helal edin Evin Babası Bedir id VASİYETİMDİR Canım Anneciğim; Herşeyimi ama herşeyimi sana borçluyumHep sana hizmet etmeyi,yanımda kalmanı,sana hürmet etmeyi,güzel kokunu koklamayı arzuladımÇok eksik şans olduBu dünyada sana doyamadım Anneciğim dünyayı sevemedim,tad da alamadımAllah'ın emir ve rızasına tutarsız herşey beni rahatsız ettiEl hasıl dünya bana küstü bende ona Bilmiyorum fakat zannediyorum senin duaların bereketiyle ömrüm uzun olurEğer sen ya da ben önce gidersek önce dışarı giden kucağını açıp beklesinElbette kavuşacağızSaçından bende bir parça var,onu yanımda taşıyorumÖlürsem Allah'ın izniyle bu kahramanca olacaktırSaçının telleri yanımda kalsın,sakın inlemeBil ancak göğsümde Kur'an var Dudaklarımda son olarak Allah'ı zikrettiGönlün müsterih olsunİbadetlerimi zikirlerimi hep bağışladım,elimde bir şey kalmadı Rabbimin huzuruna bomboş gidiyorumOnun gufranının kuşatacağını umuyorum Sana diğer ne yazayım evvel gidene selam olsun Oğlun Bedir Allah tüm şehitlerimizin ruhunu şad etsin,yakınlarına dayanma versin