Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şehitler Çiçeğe Durmuş

Şehitler Çiçeğe Durmuş
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Şehitler Çiçeğe Durmuş Bu nasıl duygu ki, bütün duygulardan gür, Temizlenmiş benliğim, yer çekiminden özgür! Uhrevi ezgiler içinde eriyorum; Bir tüy gibi hafif, kendimden geçiyorum Bir huşu mudur bu? Huşunun da ötesi; Yükseliyor ruhumda sessizliğin sesi Bir şahlanış mı, bir üzüntü mu, tanımı güç, Donan gözyaşlarım yüreğime akıyor Burası Conkbayır, Anafarta, Sulva mı? Şura Kabatepe, Arıburnu Tuzla mı? Vatan tanımının yapıldığı yerleri, Şampiyon ve mağlupların şanlı askerleri; Başarı ve yenilgiye epope sunuyorlar, Acilen birbiriyle barışık uyuyorlar Bu rüya yok fakat sığmasın bir tabire, Düşündüm; gereksiz yere Anıtkabir’e, Toprak taşımışlar yurdun dört bir yanından, bir parça bulunsun diye can ve kanından! Gördüm, inandım ve kokladım doyasıya, Vatan niyetiyle ulu Kurtarıcı’ya id Ancak yeterdi buradan bir avuç toprak; Atamız’a olsun diye ebedi yatak! Şehitler çiçeğe durmuş Gelibolu’da; Burcu burcu kokar bütün Anadolu’da Ahmet Özdemir  

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt