Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şehitler Günü İle İlgili Sözler

Şehitler Günü İle İlgili Sözler
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Şehitler Günü İle İlgili Sözler 2019 Şehitler Günü mesajları Şehitler Günü sözleri kısa Vatanımız için gözünü kırpmadan kanını döken şehitlerimizle ilgili söylenecek çok söz var melekler Biz bazılarını sizler için derledik , paylaşıyoruz 1549105042 1549105042 sehitlergunuileilgilisozler20195c557796bba89sehitlergunuileilgilisozler20195c557796bba89 sehitlergunuileilgilisozler20195c557796bba89 Şehidin anası çekmesin acı derdi varsa bulunmalı ilacı Şehidin anası olur baş tacı Şehit anasına evlat olmalı… Nasıl öldü dedim nasıl ben ona, Mehmet’ler ölmez, Şehitler ölmez Öldü denilmezmiş şehit olana Mehmet’ler ölmez, Şehitler ölmez Yetmiş milyon gül dalı…Bu yurt Türk’ün öz malı, Yeniden Türk’ün kalmalı,Diyen yiğit dilleriyiz Senin kanınla yoğuruldu bu kutsal topraklar Senin kanınla yeşerdi nefes aldığımız bu ağaçlar gözün arkada kalmasın, ey şehidim! Git evladım yıllarca ben oğulsuz kalayım Şu zarar görmüş bağrıma kara taşlar çalayım Hadi yavrum hadi git ya gazi ol ya şehit Dağların Tepesine, Eşkiyanın Alnına, Kızların Kalbine Ölümsüz Mehmetcik Yazacağım Merhaba Ben Bahriyeliyim Liman Liman Gezerim, Aklıma Eser Kız Tavlarım Aklıma Eser Gemi Temizlerim Bu ülke Seninle Kibir Duyuyor Vatani Görevinde Başarılar Adam Olmak Namına Son Şansını Da Iyi Değerlendirmeni Dilerim Gece Nöbetlerinde Beni Aklına Getirmemeye Çalış Uyurken Üstlerine Yakalanmanı istemem Spora Gidememekten Yakınıyordun Ya Iste Spor Senin Ayağına Geldi Iyi Değerlendir Bu Söyleyeceklerimi Aklından Çıkarmamaya Çalış: Ay Akşamdan Işıktııır? Vatan Sana Itimat Göster Kendini (Gerçi Çok Sivrilmemeye Çalışırsan Senin Için Daha Hayırlı Olacak Galiba) Sen Askerdeyken Buraları Bize Itimat (otomobilinin Anahtarlarını Vermeyi Düşünmez Misin? Nadiren Çalıstırmam İçin Bağlı) O Hoş Askerlik Anılarını Anlatacağın Günleri Sabırsızlıkla Bekliyorum! Sen Yeter Fakat Tez Gel, Ben Dinlemeye Razıyım Birincil Başlarda Kaç Gün Kaldı Yerine Kaç Gün Geçti Diye Sayarsan Senin İçin Daha Basit Olacaktır Gel Teskere Gel Gönlümüz Seninle Aşkım Yatağın, Sevgim Yorganın, Yüreğim Yastığın Olsun, Asker Ocağında Kuytu Uyu Bitanem Şafak Değil Sensizlik Beni Acıtan! Seni fazla Özledim Birtanem… Kapını Çalar Mazi, Dalgınlıkla Açarsın, Arar Gözlerin Beni O Günleri Sorarsın Vicdan Azabı Sarar Seni O Günleri Anlarsın Oturup Bu Aşk İçin Sende Ağlarsın ama Nafile? Aşkın Şarabından Bilmeden İçtim, sevda Yolundan Bilmeden Geçtim, aşkın Bir Alevmiş Yar Yar, bir Alev Parçası, bilmeden Gönlümü Ateşe Verdim… Bugün Birincil Günüm Sensiz Alışmak Kolay Yok Böyle Aniden Ayrıldığımıza İnanmış Değilim Daha… Şimşekler çakıyor karanlık dağların arkasındaYıldızlar tekrar kaybolup gitti küstü bu haysiyetsiz dünyanın o kalleş simasınaSağnak haliyle yağmur gökleri delercesine yağıyor o da ağlıyor can veren şehitlerinin arkasından inleme tutarcasına… Ard arda sıralı ay yıldızlı bayraklara bürünmüş, hayatının baharında soldurulmuş, kefenlerine kan bulaştırılmış cennet bekçileri, uğurlanıyor analarının feryatlarıyla mekanların en yücesine Alçak pusularla söndürülen yaşamlara her geçen gün yenileri ekleniyorAcımadan namertçe arkadan uzanıyor katillerin eli gencecik bedenlereKıydıkları canların hesabı bu dünyada sorulmasa bile, mahşer de yakalarına yapışacak koskoca bir ırk var bu topraklar üzerinde  

858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt