Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şehitler Gunu Ozlu Sozler

Şehitler Gunu Ozlu Sozler
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Şehitler Gunu Hakkında Ozlu Sozler

Vatanımız icin gozunu bile kırpmadan canlarını feda eden ve bu vatan uğruna kanlarının son damlasına kadar savaşan şehitlerimiz icin soylenecek cok soz var elbette,biz bazılarını sizler icin paylaşıyoruz;

Şimşekler cakıyor karanlık dağların arkasındaYıldızlar yine kaybolup gitti kustu bu haysiyetsiz dunyanın o kalleş simasınaSağnak haliyle yağmur gokleri delercesine yağıyor o da ağlıyor can veren şehitlerinin ardından yas tutarcasına

Git evladım yıllarca ben oğulsuz kalayım Şu yaralı bağrıma kara taşlar calayım Hadi yavrum hadi git ya gazi ol ya şehit

Senin kanınla yoğuruldu bu kutsal topraklar Senin kanınla yeşerdi nefes aldığımız bu ağaclar gozun arkada kalmasın, ey şehidim!

Vatan ve millet icin her şeyini feda eden Harp Malulleri canlı birer abidedir Onlar icin ne yapılsa azdır

Dağların Tepesine, Eşkiyanın Alnına, Kızların Kalbine Olumsuz Mehmetcik Yazacağım

Ard arda dizili ay yıldızlı bayraklara burunmuş, hayatının baharında soldurulmuş, kefenlerine kan bulaştırılmış cennet bekcileri, uğurlanıyor analarının feryatlarıyla mekanların en yucesine

Kahrediyor gardaş kızıl goz meni,
Bu kızıl zincirden gel de coz meni,
Bir kızıl kurşuna verdik Ozmeni
Şehit oldum Allah doktum kanımı
İntikam almadan alma canımı

Yetmiş milyon gul dalıBu yurt Turkun oz malı, Yine Turkun kalmalı,Diyen yiğit dilleriyiz

Huzur icinde uyusun
vuruştukları toprakta
kavgadan kinden uzakta
yanyan dostca yatanlar

Bu ulke Seninle Gurur Duyuyor

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt