Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şehitler haftası ile ilgili sozler

Şehitler haftası ile ilgili sozler
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
şehitler haftası hakkında sozler,Şehitlerle ilgili Sozler, Şehitler ile ilgili en guzel sozler, şehit sozleri

Şehitler icin unlu edebiyatcı ve alimlerin soyledikleri ozlu sozler ve ozdeyişler vecizeler

Şehidin anası cekmesin acı derdi varsa bulunmalı ilacı Şehidin anası olur baş tacı Şehit anasına evlat olmalı…

Nasıl oldu dedim nasıl ben ona, Mehmet’ler olmez, Şehitler olmez Oldu denilmezmiş şehit olana Mehmet’ler olmez, Şehitler olmez

Yetmiş milyon gul dalı…Bu yurt Turk’un oz malı, Yine Turk’un kalmalı,Diyen yiğit dilleriyiz

Senin kanınla yoğuruldu bu kutsal topraklar Senin kanınla yeşerdi nefes aldığımız bu ağaclar gozun arkada kalmasın, ey şehidim!

Git evladım yıllarca ben oğulsuz kalayım Şu yaralı bağrıma kara taşlar calayım Hadi yavrum hadi git ya gazi ol ya şehit

Dağların Tepesine, Eşkiyanın Alnına, Kızların Kalbine Olumsuz Mehmetcik Yazacağım

Merhaba Ben Bahriyeliyim Liman Liman Gezerim, Aklıma Eser Kız Tavlarım Aklıma Eser Gemi Temizlerim

Bu ulke Seninle Gurur Duyuyor Vatani Gorevinde Başarılar Adam Olmak Adına Son Şansını Da Iyi Değerlendirmeni Dilerim

Gece Nobetlerinde Beni Aklına Getirmemeye Calış Uyurken Ustlerine Yakalanmani Istemem

Spora Gidememekten Yakınıyordun Ya Iste Spor Senin Ayağına Geldi Iyi Değerlendir

Vatan Sana Emanet Goster Kendini

Sen Askerdeyken Buralari Bize Emanet

O Guzel Askerlik Anilarini Anlatacagin Gunleri Sabirsizlikla Bekliyorum! Sen Yeter Ki Cabuk Gel, Ben Dinlemeye Raziyim

Ilk Başlarda Kac Gun Kaldı Yerine Kac Gun Gecti Diye Sayarsan Senin Icin Daha Kolay Olacaktir Gel Teskere Gel Gonlumuz Seninle

Aşkim Yatağın, Sevgim Yorganın, Yureğim Yastığın Olsun, Asker Ocağında Rahat Uyu Bitanem

Şafak Değil Sensizlik Beni Acıtan! Seni cok Ozledim Birtanem…

Kapını Calar Mazi, Dalgınlıkla Acarsın, Arar Gozlerin Beni O Gunleri Sorarsın Pişmanlık Sarar Seni O Gunleri Anlarsın Oturup Bu Aşk Icin Sende Aglarsın ama Nafile?

Aşkın Şarabından Bilmeden Ictim, sevda Yolundan Bilmeden Gectim, aşkın Bir Alevmiş Yar Yar, bir Ateş Parcası, bilmeden Gonlumu Ateşe Verdim…

Bugun Ilk Gunum Sensiz Alışmak Kolay Değil Boyle Bir Anda Ayrıldıgımıza Inanmış Değilim Daha…

Şimşekler cakıyor karanlık dağların arkasındaYıldızlar yine kaybolup gitti kustu bu haysiyetsiz dunyanın o kalleş simasınaSağnak haliyle yağmur gokleri delercesine yağıyor o da ağlıyor can veren şehitlerinin ardından yas tutarcasına…

Ard arda dizili ay yıldızlı bayraklara burunmuş, hayatının baharında soldurulmuş, kefenlerine kan bulaştırılmış cennet bekcileri, uğurlanıyor analarının feryatlarıyla mekanların en yucesine
Hain pusularla sondurulen yaşamlara her gecen gun yenileri ekleniyorAcımadan namertce arkadan uzanıyor katillerin eli gencecik bedenlereKıydıkları canların hesabı bu dunyada sorulmasa bile, mahşer de yakalarına yapışacak koskoca bir millet var bu topraklar uzerinde

858,475Konular
981,252Mesajlar
29,552Kullanıcılar
pitbulls33Son üye
Üst Alt