Şehitler Vurulunca Değil, Unutulunca Ölürler ! Arkadaşım her yazdığımın arkasındayım, orayı yaşayan bilir Oraya birincil dışarı giden askerler olarak bilirim orayı Bu bir masal yok yaşanmış bir yaşam Dedim ya ilk gidenlerdendim oraya, Eruh baskınından bütün 3 gün daha sonra oradaydık nereye gitdiğimizi bilmeden çıktık Bolu Komando Tugayı'ndan Hele birde evliysen, hele yüzünü deha görmediğin çoçuğun varsa yandın İnanın neresinden başlayayım bilmiyorum, bu yazıya ? Neresinden bakarsan bak yaşanmış bir hayat yada dıram, yada (ŞEREFİYLE VE LAYIKIYLA YAPILMIŞ BİR ASKERLİK) orada olacaksınki o görmediğin çoçuğun dar etsin, ailen dar uyusun, yatağında Benim bir yüzbaşım vardı Serdar AKYAZAN, derdi ama ; Komando Bittiği Yerde Zorlama Toplayan Askerdir Haklıydıda bizi böylece motive etmiştiki orada ölmek neydi ki bize ? Hiçti Vatan için o an akan kan helaldi Bırak aksın, akıcı kan olsun Kim akıtmadıki bu vatan için kanını can atarak ? Biz akıtmayalım ? Vatan Sana Bir Değil Bin Canım Olsa Feda Sizin kucağınıza yüzü olmayan bi çocuk verildi mi ? Hiç rüyanızda bir sabahtan kendi evladınızın acısıyla uyandınız mı ? O Kadar zamanlarda bile görevimizi bütün yapmanın haklı gururuyla derhal geziyorum Sirtde, Şırnak'ta Hakkari'de, Cizre'de, Mardin'de Bolu KOMANDOSU her yerde peyderpey her yerdeydi Bize ne gece vardı, ne de gündüz ? Şu an 7 bin şehit vermişiz, 35 bin insanımız ölmüş ne için ? Ben bunu sorarım şu anda ? Ne İçin ? Kim yıkmayı başarmış fakat bu vatanı onlar başarsın ? Zorlama nedir ? Ben 8 saat defalarca dağ tırmanmayı, 36 saat silah başında nöbet tutmayı, gırtlağıma dek suyun içinde tabanca başında gelen mermilerden korunmayı, patlayan ayaklarla saatlerce yürümeyi, arkadaşımın yorulduğu süre onun yardımına koşmayı basit bildim, lakin zordu KOMANDO olmak baskı iş herkese baht olmaz Çelik Gibi asap, zorluklardan yılmayan bi vücut ister id Ölen Şehitlerimize Allah'tan Rahmet, Ailelerine Sabır Dilerim Onlar bu vatanın sonsuz sahipleridir Şehitler vurulunca değil unutulunca ölürler Dilerim devletimiz onları, her zaman saygıyla anar